Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Test lacných herných sluchatiek C-Tech

Ja viem, ze ty si relativne mlady chalan, co vsade bol, vsetko videl a vsetko vie.
Dovolim si vsak tvrdit, ze som absolvoval vyrazne viac hudobnych session a mal na hlave viace sluchatiek ako si stihol ty za svoj zivot doteraz a vdaka tomu, ze ma uz cez 25 rokov ti moji kamosi pravidelne na pive tyraju svojimi recami o hifi sa uz nieco na mna aj nalepilo.
Pod pojmom hudobna session si predstav to, ze sa particka stretne na byte, kde sa predvadza rozna technika a pustaju rozne koncerty a cely vecer sa mele o hudobnom zeleze.
K veci...skus citat s porozumenim, ja nikde nepisem a nehovorim, ze testovane sluchatka su etalonom kvality.
Jedna sa o pomer cena/vykon a o to, co sa oplati kupit a ci vrazit prachy do sluchatiek, ked je podla mna 95% ludi hluchych.
Odpoved zatial znie, ze 6 eurove HPS200 su vyhodene peniaze, to pozna aj hluchy clovek, ze to hra zle, HPS600 su prebasovene a naozaj im chybaju vysky, ale to uz nie kazdy pozna, takze predajna cena 16 eur uz stoji za zvazenie, hlavne ked pod pojmom dobre hrajuce sluchatka si vacsina mladych predstavuje hlavne nech to duni (basuje) a to tie sluchatka splnaju. Navyse hraju dobre pre "beznom pocuvani", kde neskresluju zvuk.
A samozrejme najvyssie su testovane C-TECHy, ktore vsak uz stoje cez 36 eur a hoci hraju najlepsie je otazka, ci narast ceny z 16 na 36 stoji za to.
Ja fakt nechapem preco k tomu pristupujes ako k receznii hi-endu a hladas tam za kazdu cenu chyby, ved sa pozeraj na cenu.
Ja si obcas robim slepy test tak, ze nasim domom sa obcas premelu rozne deti z okolia, tak si ich zavolam, dam im sluchatka na usi, monitor na hranie a spytam sa co nan povedia, ako sa im na tom hra, ci sa im to paci, ci pocuju/vidia rozdiely a to je pre mna tiez jeden z argumentov, ktore pouzivam pri tvorbe vlastneho nazoru.
Pretoze prave tieto deti su casto cielovou skupinou takychto lacnych sluchatiek, ci "hernych" monitorov.
Kratka odpoved, nie hluchy urcite nie som, frekvencie pocujem nadpriemerne a vnimanie zvuku je cisto subjektivna zalezitost.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články