Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Test lacných herných sluchatiek C-Tech

Ty si stale mimo trosku a chces robit "vedecke" testovanie lacnych veci. Naco?
Zamerne pocuvam sluchatka na pc a nie starom analogovom Panasonicu, ktory urcite lepsi zvukovy vystup a kde by som pouzil nejake testovacie cd zo Stereo-Video, ktore mam. Kedysi som tak testoval zvukovky, pustil som si dazd z cd a ked som nic nepocul vedel som, ze zvukovka neprehra iste frekvencie, pretoze priamo z cd ho bolo pocut excelentne. Maloktora to v tej dobe davala, vlastne vsetky integrovane to nedavali, len tie drahsie externe.
Zamerne nepouzivam ziadne specialne cd, videa, pretoze ich vysledky su irelevantne. Navyse som to zvedavosti skusil a vysledky su identicke, pretoze sluchatka maju dostatocny rozsah a obmedzuje ich skor zvukova karta na pc.
Zamerne testujem sluchatka pri beznej prevadzke, cize hranie hier, pocuvanie YT, Skype a pod.
Preco? Pretoze ludia, ktori si tieto lacne sluchatka kupia ich budu pouzivat presne takto ako to robim ja a urcite si ich nezapoja do domaceho kina a nebudu na tom pocuvat Vivaldiho koncert.
Ku skresleniu...ja pocuvam na sluchatkach to, co mam napocuvane aj z inych zdrojov, pretoze iba tak dokazem posudit pripadne skreslenie.
Btw pozri si par testova na YT zrovna tychto C-TECH sluchatiek a prekvapivo aspon co som hladal ja maju recenzenti podobny nazor ako ja....ze sluchatka hraju na svoju cenu dobre.
Jedine, zeby boli chluchi aj oni a ty jediny si mal pravdu ako vzdy.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články