Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ako môže niekto nakupovať v Alze?

Uz len pikoska...objednal som si v Alze receiver domov...mal prist v piatok.
Neprisiel.
Tak som sa prihlasil a videl som, ze tovar caka na odoslanie. Wtf?
Volam, pracovnicka call centra cumi, ze preco to neodislo. Aha vraj system neozbral nazov mesta bez dlzna a makcena. Preco ho zobral predtym? A ono to pokracovalo. Spravil som dalsiu objednavku a zase problem...pretoze v dodacej adrese mam len meno a v nazve firmy aj titul...sakra a preco to predtym nevadilo? Nastastie si to vsimla este pocas toho ako sme volali a upozornila ma na to, ze objednavka nebude spracovana.
A nieco usmevne na zaver..Alza mala akciu, ze vymena nevhodneho darceku do 13.1...tak som ju vyuzil a predtym si overil, ze vymena bude spocivat v tom, ze vratim tovar a pri objednani ineho pouzije tento kredit co mam na kupu.
Na moje prekvapenie mi prisiel dobropis a kedze s poslednym dobropisom mala Alza mesiac problem (poslali mi prachy az po tel urgencii) rozhodol som vyuzit dobropis pri kupe dalsieho tovaru zapoctom. Musel som doplacat a na moje prekvapenie musim doplacat dobierkou a nemozem zaplatit kartou ani prevodom z uctu...jak u blbych na dvorku a zbytocne strasne komplikovane.
Alza je proste nieco, kde nic poriadne nefunguje.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články