Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herná zostava HP Omen review

Střední vyšší třída za 45 tisíc? Omeny jsem měl vždy rád ale tohle je jen blikající a nafrněný cirkus uzavřený uvnitř bedny. Aneb od "sestavujte si PC sami, vyjde to finančně lépe a dostanete vyšší výkon" přecházíme k "je to od HP, je jedno, že to za ty prachy nemá výkon, hlavně že to svítí".

Nějak jsem to minul, toto je placená reklama?

Pro mladého hráče ve věku 10-11 let

Cože? Někomu, komu je 10-11, bych nekoupil ani kolo za 45 tisíc, natož počítač. Vlastně si to ve videu dobře vystihl, počítač je pro mladé kluky, kterým se líbí blikající cirkus a maminka po dlouhých nocích přemlouvání tatínka v posteli mu ho po nějaké době zajistí.

Když pominu, že celé video to tedy zní, jako kdyby si běžel u natáčení maraton a zadýchával se u toho, tak jsem nějak nepochopil koncept videa. Má to tedy být reklama? Jestli jde o upřímnou recenzi, tak zrovna u tebe tomu nevěřím ani kdyby mi platili. Co vím, tak ještě pár dní zpátky by si takového člověka poslal do kopru, kdyby ti něco takového nabízel. Vlastně pořád přemýšlím nad tou pointou toho videa. Půlku videa tam prakticky opakuješ, že nevíš, co by si řekl, že nevíš tohle, támhle to, že tohle a tohle bude v jiné recenzi... ??? Poslední visible confusion takového rázu jsem měl, když Michal David řekl, že jeho kariéra není vtip ale myslí to vážně.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články