Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herná zostava HP Omen review

Pre pomalsich este raz...dostal som sa k tejto zostave nahodou a kedze Omeny sa mi vzdy dizajnovo pacili rozhodol som sa spravit o tom video.
Nie, nie je to reklama, nakonieco sam som spomenul, ze znackova zostava bude vzdy drahsia ako skladacka a Omeny su len pre tych, co na to maju.
S cim nesuhlasim su vsak kecy o vyhadzovani penazi, pretoze ak tu na poradni berieme ako etalon M-Pola, tak som vychadzal pri porovnani s jeho navrhnutou zostavou z 13.12 a porovnaval ceny pc (nie zvysku), kde mi vyslo, ze Omen by bol drahsi oproti M-Polovej skladacke o 70 eur, co sa mi pri cene pc nezda tak moc. M-Pol tam mal totizto pomerne fadny case od Fractalu. Zostava s takmer totoznym hw od Alzy bola tiez lacnejsie o 70 eur.
Takisto nesuhlasim s tym, ze zostava je nevyvazena, pretoze defacto kopiruje M-Polovu.

Cože? Někomu, komu je 10-11, bych nekoupil ani kolo za 45 tisíc, natož počítač. Vlastně si to ve videu dobře vystihl, počítač je pro mladé kluky, kterým se líbí blikající cirkus a maminka po dlouhých nocích přemlouvání tatínka v posteli mu ho po nějaké době zajistí.

Opat ta bolistka...ty by si nekupil, ty si myslis toto...kua chlapi a co vas je do penazi druhych? Ano zaplatila to mama, zaplatila to zo svojho a nie nemusela liezt kvolitomu hocikomu do postele.
Dokazete pochopit vo svojej obmedzenosti, ze existuju aj ludia, ktori proste riesia uplne ine veci ako vy a prachy to urcite nie su?
Ano o dalsich 500 eur navyse bola zostava z Core i7 9700F a RTX 2070 8GB, 2x tolko stala zostava s i9 a 2080 grafikou, ale to uz aj mne prislo ako vyhadzovanie penazi navyse, ked slo o prvy pocitac toho chlapca...pretoze oni by to kupili keby im poviem.
Takze za tym, ze tato pc zostava je od rovnako vykonnej skladacky od M-Pola drahsia len 0 70 eur a ze ide o vykonovo vyvazeny stroj, ktory navyse dobre vyzera a v spojeni s ostatnym Omen hw vyzera este lepsie si stojim.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články