Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herná zostava HP Omen review

Uz som tu dal prirovnanie k autam pouzijem ho znovu. Nie kazdy si kupuje Ferrati, ci Lambo, pretoze existuje XY aut s lepsim pomerom cena/vykon a predsa existuje ista skupina ludi, co chce zrovna tieto auta. Poloz si otazku preco a preco ich neoznacujes za cirkus ako si oznacil Omen.
Mozno si predaval v eshope, ale evidentne si sa nestykal priamo so zakaznikmi. Inak by si vedel, ze napriklad podmienka pri nb byva casto, aby bol ruzovy. Naposledy chcela zakaznicka odo mna novy monitor...poziadavka, aby bol biely. Divis sa? Ja nie. Stretavam sa s tym uz roky.
Btw ja som pc nerecenzoval, mal som ho doma 2 dni, ziadnu hru som na nom nehral, takze tazko mozeme hovorit o recenzii. Takisto nevidim vychvalovanie zostavy, povedal som, ze sa mi paci a ze je trosku drahsia ako skladacka. Oboje je pravda.
Naopak tu som si vypocul o tom, ze zostava je blikajuci cirkus a je nevyvazena. Ked napisem, ze velmi podobnu zostavu zlozil M-Pol o par desiatok eur lacnejsiu je to hned zhodene pod ciernu zem...ja sa pytam preco, ked som povedal uz dopredu, ze Omen je drahsi ako skladacka (ale vyzera lepsie ako skladacka).
Tiez mi nemusi rozpravat o tom, co ludia kupuju, predajom sa zivim cez 18 rokov a boli casy, ked som robil do roka niekolko hernych pc, ktore som sam skladal.
Ano potvrdzujem, ze kategoria ludia "nezaujima ma to kolko to stoji, chcem to" je relativne vzacna a nie je bezna, ale toto je presne ten pripad, takze toto nie je bezne herne pc pre syna, kde si na to rodicia setrili cely rok. Co je na tom take tazke pochopit?

Tak tohle mě pobavilo Nevím, kde nebo v jaké platové skupině žiješ ale v Česku je úplně jedno, kolik vyděláváš. Tady lidi šetří každou korunu i když si kupují Bavorák za milču. Pochybuju, že by někdo tady mávnul nad 70 euro. Ačkoliv to vůbec není pointa mého komentáře, i tak mě to pobavilo

Toto zase rozosmialo mna...pripominas mi komercne tv, ktore este prednedavnom rozpravali kazdy vecer nieco o socialnych sebevrazdach,
Vseobecne sme sa nikdy nemali tak dobre ako teraz, vseobecne je drviva vacsina naroda na tom velmi dobre a prosim ta naozaj mi nerozpravaj ako ludia setria kazdu korunu...byval som v triangli 3 velkych nakupnych centier, takze poznam ako uz niekolko rokov je tam problem zaparkovat a hlavne viem, co ludia nakupuju, ale obrovske kose vynasaju a co za zbyocnosti su tam nahadzane.
To o chudobe a setreni korunou prenechaj politikom, pretoze je naoazaj mizive percento ludi v CR a SR, ktori su na to naozaj horsie a premyslaju nad kazdym eurom/korunou, pretoze tu mame pomerne velku a silnu strednu vrstvu, ktora na to ma.

Jo a este k tym utokom...ja som nepisal konkretne, pisal som o chlapoch a len to, aby ste sa zamysleli. CO bolo naopak nefer bolo, ze sa tu pisalo o tom, ako musela matka niekomu vliezt do postele, aby kupila synovi pc.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články