Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem 5 najväčších súčasných nebezpečenstiev v mailoch

měli jsme ve firmě off2010 nebo snad 2013, nevím: ta verze se chovala tak, že neustále vyřvávala že potřebuje povolit makra. šlo o otevírání dokumentů z předchozích verzí off, nejspíš bez maker, ta ve wordu skoro nemají význam.
jediným řešením bylo v předvolbách zákaz zabezpečení - čili totální hovadství, bezpečnost absolutní nula.

zkušenost s instalací off2007 (zajímal mě jen word a excel) - ty jsem chtěl kdysi nainstalovat rovnou bez škodlivého vba, instalátor na to měl šílené zatrhávací menu.
nainstalovat to šlo, excel fungoval, ale word nebylo možné používat: neustále varovné menu že nemůže uložit soubor nebo šablonu. v kombinaci s omezeným účtem neřešitelná věc, mrchosoft zjevně ty svoje shity netestuje v reálných podmínkách.
off se musel nainstalovat znovu a pak dodatečně makra zakázat. při děravosti m$ produktů je to fak skvělé.

teď máme 365, které se pod rukama mění co půl roku obávám se k tomu nejlepšímu, čeho je ms schopen. neumí to systémovou barvu pozadí - jen tupě bílou, nemá nastavení v registrech, v každé verzi dokumentu si to nese jinou paletu (používám prakticky jen excel). vzhledem k minulým zkušenostem a k ms neschopnosti zvládnout gui si nedělám iluze, že zabezpečení bude skvělejší.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články