Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem HP 24fh vs HP EliteDisplay E246

Súboj highendových kancelárskych strojov, kde okrem displeja je dôležitý dizajn a čo monitor fyzicky dokáže..

Resers videa.
Dizajn je na strane slabsieho 24fh, pretoze ma zdroj mimo tela a extremne stihly dizajn, ale vyska pivota na strane Elite Displeja, navyse otocenie displeja je tiez na jeho strane. Tazko rozhodnut, na bezne pouzivanie asi 24fh vdaka elegantnemu dizajnu, na serioznu pracu vdaka moznostiam natacania a otacavemu pivotu Elite Display.
Obidva maju v sebe IPS, ja som rozdiel v obraze nevidel, takze bavime sa len o dizajne a moznostiach fyzickeho nastavenia.

Předmět Autor Datum
No downgrade na FullHD by byla škoda.Taky si nedokážu představit monitor bez možnosti rotace ve všec…
Kampus 15.06.2020 10:05
Kampus
Oba monitory su urcene do kanclu, E246 DP port ma ich hlavne vyhody okrem slim diozajnu su prave piv…
fleg 15.06.2020 13:23
fleg
No repro pro někoho zbytečné může být a někdo ho ocení. Já jsem taky zastánce,že reprák v monitoru n… poslední
Kampus 15.06.2020 15:06
Kampus

No downgrade na FullHD by byla škoda.Taky si nedokážu představit monitor bez možnosti rotace ve všech osách.Náklon je základ.Otočení doleva-doprava je komfortnější než otáčet celý podstavec.A do třetice rotace kvůli pivotu.

Ale absence displayportu zabolí.Ale s HDMI nebývá problém na nízkách rozlišeních jako FullHD.

Škoda že jsi nepopsal OSD a možnosti ovládání, customizace tlačítek. Možnost změnit barevný profil 3 stisky je návykové.Jak je to vůbec s reproduktory?Jsou přítomné nebo přídavné?(sice stojí za starou bačkoru)

Oba monitory su urcene do kanclu, E246 DP port ma ich hlavne vyhody okrem slim diozajnu su prave pivoty, u E246 moznost natacania do stran a rotacie na vysku.
Myslim, ze zmeny farebneho profilu a a o tom ake je tam OSD je zbytocne, nie su urcene napriklad pre hracov a inych jedincov, ktory taketo (pre mna blbosti) potrebuju.
Repro vseobecne u monitoroch povazujem za zbytocne.

No repro pro někoho zbytečné může být a někdo ho ocení. Já jsem taky zastánce,že reprák v monitoru nemá být (tak jako tak budou mít tragickou kvalitu a stejně zvýší objem monitoru.).Ale prostě mi ten zvuk chyběl a repro bedny jsou pro mě nevhodné řešení.Přikoupil jsem si "násuvný repráček" za 15€.Což je podle mě optimální řešení a pod výškově nastavitelný monitor pasují skvěle. Jsou větší a hrají akceptovatelně.

Nejsem hráč(můj monitor má tak blbý response time a overdrive,že to poznám i při scrollování),ale to OSD-změna profilu je pro mě skvělá věc (z 7 presetů typu text,multimedia,games,Video využívám pouze Standard,sRGB a Custom. Custom režim nahrazuje funkci "Blue filter").

Zpět na články Přidat komentář k článku Nahoru