Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Test head kamery Ordro EP 5

Šikovná čínska kamera, ktorú môžete nosiť bez špeciálneho vybavenia so slušnou optikou.

Kratka zhrnutie:
Voci kamere som nemal velke ocakvania, pretoze napriklad na Amazone ma 2/5 hviezdiciek, ale napriek tomu som sa to rozhodol risknut.
Kamera ma prijemne prekvapila svojim vzhladom, funkciami, vykonom a prevedenim. Ocakaval som povodne vyrazne horsie vsetko a vo finale jej mozem vytykat len par malickosti.
Vydrz baterie by som privital dlhsiu, ale kamera vydrzi to, co deklaruje vyrobca, cize 1-2h permanentneho natacania, co postacuje ak ju nosite cely den na hlave a tocite len zaujimave momenty.
Kamera po istom case jemne (nie je to nic bolestive) tlaci na hlave, aj ked v dotykovych plochach je pouzita vytvrdena guma. Staci ju vsak trosku posunut, ci zvolit jemnejsie uchytenie (bohuzial potom sa viac hybe) a je to ok.
Ludia sa v komentaroch stazovali na audio, z mojho pohladu je primerane cene.
Obraz je za dobrych svetelnych podmienok ok, pri zhorsenych vzhladom na 0 moznosti nastavenia je to uz horsie.
Cinska buchta, ktore vam rozprava do reproduktoru na uchu ma nezrozumitelnu anglictinu. Neviem rozoznat, kedy hovori start recording a stop recording, nastastie vypnutie je signalizovane 2 pipnutiami.
Pri obcasnej uprave pozicie mozete omylom spustit fotenie, ci natacanie videa.
Fotky sa musia robit len v totalnom klude, nakolko hlava sa vzdy jemne pohybuje je to viacmenej nemozne spravit kvalitnu fotografiu.

Ako som povedal su to len mensie vytky a premyslam aj nad zakupenim EP7 s gimbalom(stabilizacia obrazu) a 4k videom, pretoze by som to rad porovnal.

Předmět Autor Datum
Zajímavé. A jaké kamery má vlastně policie? A kde přesně se nosí? poslední
Zajímavé 18.10.2020 23:12
Zajímavé

Zpět na články Přidat komentář k článku Nahoru