Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ako kupovať TV a neutratiť pritom majetok

Kupiť TV a né utratit pritom majetok = TCL

Popravdě IPS televizi už bych si do obýváku nekoupil, když za stejnou cenu jde koupit VA.

100Hz není teorie ale vlastnost.
Jestli nevidíš rozdíl mezi 50Hz a 100Hz dobře, ale proč to tedy soudit? Před pár týdny jsem psal recenzi o TCL o modelech C715 a C815 kde 815 disponovala 100hz Qled a rozdíl tam vidět šel o to víc, když tytelevize byly vedle sebe.
Kupříkladu sport jako fotbal byl podstatně plynulejší, balón šel krásně vidět a nenechával za sebou náké čáry a šmouhy.

Když jsi říkal že u 3x dražší TV stejně nevidíš rozdíl, no, když jsem po dlouhém rozmyšlení a přišetřování nakonec koupil OLED, tak ti můžu říct že první den jsem jenom čučel i na reklamy s vyvalenýma očima jaký to byl rozdíl, jestli myslíš že je to je placebo no dobrá :)

Ta LG ale vypadá že má docela slušně rovnoměrně podsvícenou obrazovku, Jestli sleduješ převážně TV tedy obsah SDR tak špatná určitě nebude.
(pro sledování HDR je nakých 300 nítu moc málo pro dosahnutí potřebného efektu)

Za tu samou cenu jsi mohl zvolit když IPS tak Philips PUS s technologií Ambilight 3 (osvetení ze 3 stran) a v obýváku to vypadá opravdu dobře. Podporuje všechny populární zobrazení od HDR10 + HDR10+ (350nitů), DolbyVison / DolbyAtmos, tedy vše potřebné pro synátora ke sledovani Netflix :-)

Díky za článek.
Jen tam mohlo být trochu více zobrazene jedno z nejpodstatnějšího WebOS, kde jsi mohl ukázat více vlastnosti a možnosti nastavení.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články