Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ako kupovať TV a neutratiť pritom majetok

Jestli chceš co nejlepší rovnoměrné podsvícení, nebudeš televizi sledovat v nějak extra osvětlené místnosti dením světlem tak zvol OLED , jestli preferuješ LCD tak třeba tebou uvedený Q od Samusng.

LOW end jsem myslel v konkurenci Korejců na trhu, né zrovna tuhle TV, tuhle řadu, zkrátka Samsung mi přijde lepší, toť celé .

Kdyz pominu že LG (LG Displays) patri mezi predni vyrobce panelu OLED, ten samej OLED ktery od LG zakupuji ostatni vyrobci a osazuji do vlastnich televizi tak neni, kazdy predni vyrobce ma lepsi a horsi modely, technologie LCD a jeji vlastnosti nejde zvratit jen zmirnit.
(Zrovna Samsung mezi 2 ci 3 poslednima series TU zrovna prikladem inovaci nebo extra kvalitniho osazeni neni)
LG zároveň s výrobci jako SONY nebo Philips s P5 atd vkládají hodně peněz do vlastních algoritmů čím jde cena ale i kvalita zpracování obrazu nahoru a SAMSUNG nějak významně LG nekonkoruje.

PS k článku :
Co se týče nad 120Hz panelů s podporu VRR etc tak se za chvíli roztrhne pytel s televizemi co budou mít štítek "Kompatibilní s herními konsoli 120Hz", a myslím že tím MS nebo Sony přitlačí na výrobce TV kteří jestli budou chtít zůstat stále nahoře budou 120Hz osazovat i tak. Za chvíli to bude standart.
Nemyslim ze 120Hz je pro sledovani TV potreba, ale formaty jako Dolby Vison popripade HDR10+ pro nekoho jako ja kdo sleduje a zakoupil TV pro prevazne sledovani streamovych sluzeb a nechce TV v pristich 5 let menit, mi prijde skoda nezvolit model, ktery tyto mody podporuje.
(At HDR10 nebo Dolby Vison ktery je na kvalite zpracovani videa, dynamicky rozsah a podobne maji v konecnem obrazu velky dopad).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články