Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem 1 deň v živote itečkára - Pondelok

U nas su velmi vyzivne gule na vodu. Asi to poznas, mavali to JRD, vodojem asi 20-30m, na vrchu gula ako zasobaren vody.
Tieto vodojemy su hojne vyuzivane ako stanice pre lokalnych operatorov, pripadne aj mobilni operatori si ich radi prenajimaju.
Vystup nan je cez uzku sachtu, je to klaustrofobicke a ked ides v zimnom obleceni a si trosku vacsi mozes sa tam zaseknut (stalo sa, nastastie nie mne) a nejde to potom ani hore, ani dole.
A hore je to tiez vesele, pomerne uzky priestor, kde sa musis rozlozit s naradim a pracovat + si povynasat veci, co je dost namahave vzhladom na to, co vsetko potrebujes.
Akoze parkrat sa mi stalo, ze som po par vylezoch hore dole na asi 25m silo uz nevladal a dole oddychoval, kedze hore ides vzdy o 10-15kg tazsi, co nesies na sebe rozne veci (kable, vrtacku, utahovacku a pod). Nastastie kazdych par metrov je tam plosina, kde zacina novy rebrik a da sa oddychovat.
Ono sa to nezda, ale fyzicky je to celkom namahava praca.
A to nehovorim o takych kuriozitach...konkurencia ma v meste anteny na asi 50m komine...tam by som nechcel liezt ani za svet, pretoze po ceste nie su ziadne oddychove plosiny a vyliezt to naraz si uz vyzaduje pripravu v posilovni.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články