Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Koupě plečky na netflix/youtube. Info o HP 8300.

U sledování streaming sluzeb jde hlavně o certifikaci jako Widewine DRM (stupně zabezpečení digitálního obsahu L1*L3), Windows Media DRM pro PC, HDCP a PlayReady.
To PC nebo nebo největší MP3 player na světě má hned několik zásadních nedostatk (Udělat z toho NAS by bylo zajímavější) :

- Zaprvé audio. Nevidím žádný audio encoder. Nevím kolik to celé dohormady vlastně stálo, ale jakýkoliv obyčejný 150x menší certifikovaný Android Box bude vždy výkonnější a to v podstatě v každém ohledu i lepší : Zaprvé disponuji HDMI 2.0a tedy až 4K/2160p/60hz (což je dnes standard jak pro TV, tak monitory), cena, spotřeba, certifikáty, zcela určitě nepodporuje HDR které je u všech dnešních televizorů už podmínkou, aby každý novy televizor musi podporoval normu BT2020.

- Když si na tom PC budu chtít sledovat Netflix, tak se stane to, že ten obsah nebude digitálně ověřen = rozlišení max 420p. A hodně bych se divil kdyby tě pustil na uroven L3 a povolil 720p jako HD.
iGP 2Gn Intelu (DMI)-2 Interface, to je jak spoustět Netflix na Intel Cherry. Toto iGP vůbec nezná dnešní základní encoding VP9 pro Youtube nebo HEVC, H265 etc.
Teno typ HW je na stream služby nebo celkove multimédia zcela nevhodný, jak spotřebou tak abstenci potřebných certifikatu a encodovani audio/video pro tento typ sluzeb.

Jako sorry jestli se to zda nějak kritické nebo tak není to úmysl, když nekoho baví opravovat starý elektroodpad, instalovat na to Windows nebo do nich dokonce neco kupovat proč né, ale je to prostě tak.
Plus jsem dal za práci, odvahu a upozornění na ten požár .

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články