Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Je Tune Up 2010 uzitocny alebo zbytocny?

A ještě něco - vypichuješ si z textu jen to, co se ti hodí a nevidíš obsah.



Tvůj případ, čti dál.

"""
Win XP mi vydržely tři roky bez potíží a jelo by to dál, kdyby mi ten PC nechcípnul. Bez antiviru, bez dalších fičur, jen firewall a omezenej účet, případně využití nástrojů přímo ve Windows.
"""

Jasně, to ti přeju. Znám plno takhle spokojených uživatelů. Ti se ale většinou jen přihlásí, spustí firefox, word nebo excel a tím to končí. Já s pc pracuju trochu intenzivněji.



Teď už to musí být jasný všem. No dobře tak jen pro jistotu. Tys napsal "Bez antiviru, bez dalších fičur, jen firewall a omezenej účet", já na to zas, že tito uživatelé "se ale většinou jen přihlásí, spustí firefox, word nebo excel", protože pracují v omezeným účtu. Pak jsi tady zase mlel, že jsou všichni nakažení, bla bla bla

Diskze s tebou vede do temné jeskyně mezi dva oblé kopce, když si vytrháváš věty z kontextu a skládáš je s jiným tématem. Končím.



Stává se ti to často? Protože jestli ve větách přeskakuješ zájmena (jako zde), tak ne jen diskuze se mnou, ale i snaha tvého češtináře na škole vedla do temné jeskyně mezi dva oblé kopce.

klid (LaKr)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články