Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Je Tune Up 2010 uzitocny alebo zbytocny?

opravdu musí být všichni zde vystupující obhájci těchto placebosoftů takto postižení? to se mezi nimi nenajde jediný normální uživatel?
ale jo, kráťa se zmínil - a ten se právě vymyká. nikoho nenapadá a neuráží, nepřekrucuje text a nemíchá cizí tvrzení k sobě, nemá zapotřebí mít pravopis na úrovni pomocné školy ani se s nikým hádat. ale to co tu předvádí samoadmini - zastánci čističů, to je materiál.

i já pak musím být taky nějak postižený, když nezačínám každý problém řešit čističem, když si myslím že velké soubory na disk patří protože tam jsou úmyslně (ledaže bych nevěděl o náhodně se vyskytujícím sql serveru který se asi "samo" vyskytl), když nejsem tak dobrý abych firewall nahradil vlastním mozkem - jen mistr to zjevně stíhá online zpracovávat.
a když už sem někdo motá antivir - proč mě doma tito samoadmini baví svými trojany, spywary, nefunkčními síťovými připojeními, když jsou tak dobří a mají ty jejich antiviry a čističe?

profesionál nejsem - neplatí mě za správu it. samoadmin taky nejsem, na to mám nainstalováno málo registry cleanerů, antispywarů, antivirů, defragů. viz předchozí bych ani středněznalým nechtěl být, jaknapočítač nečtu. co tedy jsem? budu asi sociálně vyloučený ... chválabohu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články