Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Je Tune Up 2010 uzitocny alebo zbytocny?

Vies co je probem internetu? Informacie. Kopec informacii. Bohuzial mnoho z nich su famy, polopravdy a lzi.
Typicka informacia je, ze sem pride niekto a povie, ze uz si nikdy nekupi vyrobok XY lebo jemu sa pokazil = ten vyrobok/znacka je zly. Ja poviem nie, ten vyrobok je dobry (pretoze predam rocne stovky ks a viem, ze sa nekazi). Co si z toho vyberies ty? On tvrdi, ze je zly, ja tvrdim, ze je dobry. Kedze nas nepoznas pre teba maju obe informacie rovnaku vahu. Uz ti dochadza preco som sa predstavil a aky to malo vyznam? Ak nie tak to dalej neries.
Ak mi niekto tvrdi, ze fragmentacia vznikne po instalacii par programov tak mi vacsinou nestoji ani za odpoved, pretoze viem, ze sa pocitacom nerozumie. Bohuzial som toto pravidlo porusil a tu je vysledok, on je fajn chalan hoci nepodal ziadne argumenty, ja som chvalenkar a egoista lebo som si dovolil preukazat svoju profesionalitu.
Btw stale cakam na jeho predstavenie, specializaciu a predvedenie know-how a stale by ma zaujimalo ako asi ta fragmentacia vznika, takze cakam na vysvetlenie.
A este k tvojej poznamke, ten clovek nepotrebuje poradit, on ma svoju pravdu, ktoru nevie ani zargumentovat, ale bude mi tu dalej tvrdit, ze blbec som ja, on nechce vysvetlit princip, pretoze on to "vie". K zakaznikom sa chovam profesionalne, k ludom na poradni objektivne, po 6 rokoch viem, ze vdacnosti sa tu cloveku dostane minimalne hoci sa vam tu denne venuju desiatky ludi vo svojom volnom case, ktory by teda mohli travit aj uzitocnejsie.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články