Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Je Tune Up 2010 uzitocny alebo zbytocny?

K tomu stihaniu, som online 16-20h/denne, mam znicene oci a po nociach sa mi sniva namiesto o krasnych zenach o tahani kablov a nastavovani wifin, takze mi uz z toho riadne sibe. Stihat sa to da.
Moje prakticke skusenosti hovoria o opaku, pridem k userovi a nejde mu pc, na velke naliehanie sa vymackne, ze pouzil nejaky "zrychlovac" lebo mu to poradil kamarat. Takychto pripadov mam desiatky.
Poradna je plna nestastnikov co pisu, ze im nejde pocitac po pouziti takychto zazracnych nastrojov co dava tiez za pravdu mne.
Ja nevravim, ze vycistit pocitac nejde (hlavne vycistenie run vetiev), ale takyto nastroj rozhodne nepatri do ruk samoadminom. Dnesna doba trpi na uchylku, ked ma kazdy pocit, ze pc su tak jednoduche, ze si to opravia sami, pripadne pride kamarat od susedov a ten to spravi. Mohol by som ti rozpravat pribehy ako som bol hasit problemy a zakaznik hovoril...ale ved tu uz bol jeden odbornik co sa rozumie pocitacom a odvtedy to nejde...a to je ta pointa, ze tam bol "odbornik" a nie profesional.
Takze zaverom, ak si davame opravovat auta do servisov a nerobime to sami vonku na parkovisku, takisto by sme mali svoje pc s drahocennymi datami zverit do ruk ozajstnym profesionalov a nehrat sa na samoadminov a nevolat si na to ludi, co maju s pc maximalne uzivatelske skusenosti. Ja verim, ze raz k tomu vsetci dospejeme.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články