Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ako sa brániť proti podvodným firmám na webe

Ma tu uplne jednoduche vysvetlenie. Mna sameho uz par takychto firiem oslovilo, ze ak mam akukolvek pohladavku tak ju za mna vymozu. Keby sa nespolieham na seba a svoju pravnicku tak by som im svoje pohladavky kludne predal. V jednom pripade som uz bol tesne pred podpisom zmluvy dokonca a vycuval v poslednej chvili. Tie firmy to totizto nerobia zadarmo a v mojom pripade slo uz o zaniknutu sro, takze som usudil, ze su to vyhodene peniaze.
Cize ak mas pohladavku, zveris ju profesionalnej firme, nemas ziadne starosti a len cakas co sa udeje. Odpadne ti administrativa, tie firmy maju svoje know-how, takze je to pre teba maxiamlne pohodlne.
Vymahacska firma to riesi klasickym postupm, nejake maily, nejake dopisy, pripadne telefonaty, bububu, vacsina ludi sa zlakne a zaplati, okrem permanentnych neplaticov (na tych plati uz len hruba sila). Mne samemu takto chodia obcas dopisy od roznych vymahacskych firiem, ktore si najali tie podvodnicke firmy, ktore vam zaslu ziletky akoze zdarma (o dva mesiace vam pridu dalsie, ktore ste nechceli) alebo ponozky, ci spodne pradlo a pod. Tieto vyhrazky treba ignorovoat, hoci sa firmy vyrhazaju, ze maju nahraty telefonicky hovor s vami, ze maju "dokazy" o vasej objednavke a pod. Pritom cele je to samozrejme podvod, ano firmy vam telefonuju (mne osobne nie, taketo hovory rusim do 2s), ci nechcete to a to "zadarmo" vy suhlasite a pride vam do schranky volaka blbost uz aj so sekom, alebo vam prideo dalsie 2 mesiaca dalsia (tu ste uz nechceli). V ramci "setrenia" vam uz 3 balik nepride, ale za to vam pride dopis, kde vam ziadaju zaplatit "dlh".
Hlupy clovek zaplati za nieco co nechcel lebo nechce mat "problemy".
Menej hlupy im na vlastne naklady odosle tu blbost spat (moja zena napriklad).
Rozumny clovek hadze tieto ich blbosti do kosa (ja).
Toto vsetko som zozbieral zo svojho okolia, pretoze uz snad nepoznam clovek, ktoreho by aspon jedna z takychto firiem takto neobtazovala a aj preto som uz urcity cas alergicky na telefonicke rozhocvory, ktore sa zacinaju oslovenim dobry den, nemate chvilku cas? Radi by sme vam predstavili....bla bla bla. Dakujem nemam zaujem.
P.S. Vyzera to, ze osvety nie je nikdy dost, takze asi spravim pokracovanie clanku, kde osvetlim postup tychto firiem vyuzivajucich telemarketing.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články