Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem O kolik vlastně antiviry prodlužují start systému

Naprosto nesmyslny test na prehistorickem HW (nekdy si precti, co o tomto HW tady pisou, ale ted se to odpurcum AV bude hodit, tak ti na to nic nereknou). Na dnesni dobu nic nevypovidajici a pouze zavadejici. Na tve informaci nevidim nic zajimaveho. Exiatuje spousta testu, kde testuji na beznych dnesnich PC a ty testy jsou mnohem bliz realite a hlavne, testuji vse, nejen start systemu. Toto jiz nema s realitou nic spolecneho.

Dal uz vubec nedovedu pochopit, kdyz jsi ten test provadel pred rokem a ctvrt

3.-4.února 2011
, tak jakou ma vypovidajici hodnotu dnes, kdyz od te doby uz tady mame zase dalsi a nove verze AV SW, ale i HW, i kdyz ten se urcite nemeni tak casto.
No a navic merit a resit start PC, ktery provadim treba ja mozna jednou za 3 mesice, protoze jinak PC uspavam, je tak trosku mimo misu. Ale budiz, at si kazdy testuje co chce a kde chce, ale nemuze tyto vysledky vydavat za objektivni a pak na ne v budoucnu jeste odkazovat, protoze predpokladam, ze zdejsi magorrrri budou na tento clanek odkazovat jako na dogma, ze je AV na nic a pouze zpomaluje PC, coz jiz davno na dnesnim HW (i par let starem) je okem naprosto nemeritelna zalezitost a pokud nekdo stoji u PC se stopkama a resi desetiny nebo setiny sekundy, mel by si zajit k Chocholouskovi.

Takze sorry, ale pro me je to cele, cos sem napsal, naprosty nesmysl.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články