Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ako sa brániť proti podvodným firmám (nielen) na webe II.

Myslim, ze uplne nejlepsi je nic zadarmo nechtit a odmitnout to v telefonu nebo hned zavesit.

Pokud ti prijde obycejna zasilka presahujici rozmery schranky, tak by postacka mela vyplnit papirek, ze z duvodu zasilky vetsich rozmeru je tato ulozena na poste a urcite by to nemela rvat do schranky. Jestli, ale za toto hrozi poste nejaka sankce nevim.

Osobne, kdyz mi prijde nevyzadana posta, tak obalku neotviram, napisu na ni adresat zemrel a hodim zpatky do kasliku, at se s tim posta popere sama. :-D Co s tim delaji nevim, ale od stejne firmy uz mi nic neprijde, tak predpokladam, ze to vraci odesilateli.

Znama ma nejakou smulu a takto uz ji otravovali vickrat a ona to resi tak, ze zbozi posila doporucenou zasilkou zpatky s dopisem, aby uz nic neposilali, ze si nic neobjednala.

Jednou se mi stalo, ze mi volali z T-Mobile, ja byl zrovna nejakej nepripravenej nebo co nebo to ten na druhy strane proste umel a tak jsem vyzvonil pomerne dost informaci a zarazil se az ve chvili, kdy po me chtel cislo obcanky. Seplo mi, hovor jsem ukoncil, telefonni cislo, ze ktereho mi bylo volano jsem nasel na netu, zjistil jsem, ze je to marketingovy partner T-Mobile, nikoli T-Mobile samotny, tak jsem napsal email do T-Mobile, ze jejich partner se chova nesolidne a vytahuje z lidi po telefonu cislo obcanky, napsal jsem i do ty firmy, co mi volali a protoze jsem nebyl pod smlouvou, tak jsem presel k Vodafone a kdyz me T-Mobile presvedcoval, ze mi da slevu, tak jsem jim rekl, ze neodchazim kvuli vysi hovorneho, ale kvuli nesolidnimu jednani jejich partnera. Jinak z ty firmy mi druhy den volali a omluvili se, pry pochybeni pracovnika. :-D No a jeden kamos mi onehda rikal, ze T-Mobile si ty partnery, aby nedelali podfuky zacal hlidat, asi lidi jako ja bylo vic.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články