Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Anonymous, Megaupload, ACTA a iné omyly internetu v súčasnosti

Anonymous: Ok, ale preci vubec neni od veci na sebe (myslim puvodni hackerske anonymous) nabalit bahno (desetitisice "fejsbukovych" pubertaku), ktere policejni organy na svete budou stihat deti, treba tohle opravdu tak mysleli, pak to je genialni. :-)

Michal Rybka: Ten clanek je vynikajici i pres ty drobne chybky, jakoze netusil, ze MU mel servery i v USA.

Megaupload: Porusuje to i tak zmineny princip teritoriality, jak to vlastne dopadlo, vydali toho Dotkoma do USA nebo ne, proc media udelala bububu clanky typu "Konec stahovani" a dale uz neinformuji? Neco tu kazdopadne smrdi. A MU zmrazili ucty, tudiz na zaplaceni filehostinovym centrum mit opravdu nebudou.

Sdileni: Ano, sdileni na ustupu urcite neni, nakonec Fileserve a tech dalsich sto na vlas stejnych sluzeb, ktere vlastni tytez osoby uz zase jedou, takze nakonec krome MU nejede jen Filesonic. Jinymi slovy dal budou tito chytraci vydelavat na neschopnosti vydavatelskych koncernu nabidnout obsah pres internet + se pravdepodobne zacne vydelavat na placenych VPN z Kajmanskych ostrovu, abychom neohrozovali sve poskytovatele nucene na zaklade ACTA nas sledovat.

ACTA: Je to dalsi nastroj na utahovani opasku, ale utahovat si je budou zase jen obycejni (prosti) lide, v tomto pripade znaly uzivatel (muzeme mu rikat dnes popularnim slovem pirat) bude mit data v notebooku zasifrovane a pokud to udela chytre ani nebude poznatelne, ze tam nejaka zasifrovana data jsou, zatimco holka, ktera bude mit v mobilu stazene mp3, dostane pri hranicni kontrole mastnou pokutu a mobil ji zabavi. :-/

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články