Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herný notebook je mýtus

Je to jak kdy... před více jak 2 rokama jsem koupil v Elektroworldu NTB Toshiba Qosmio X300 za 15 000,- Do dnes mám naskenovanou fakturu pro takové "frikulíny" jako vy co tomu nevěří :D

Protože jsem v té době hodně cestoval doma sem býval jen na výkendy tak pro mě představoval jedinou možnost jak si zahrát nové hry.

Těžko bych sebou tahal nějakou bednu klávesnici a monitor. Takhle jsem měl brašnu kde bylo všechno, na toutch padau může hrát jen blázen a dávat to jako mínus je úplně mimo, myš je to nejmenší co se do brašny vejde.

Je jednoduché házet všechny do jednoho pytle (děti bohatých rodičů chtějí herní ntb jen tak aby machrovali) jsou i lidé kteří si 50k můžou dovolit utratit za věc která pro ně má užitnou hodnotu v tom, že potřebují přenosný herní nástroj, to ale neznamená, že doma nemá i PC za 40k prostě když na to má ať si to pořídí.

To že má NTB jistá omezení je jasné každému kdo jen trochu dokáže uvažovat, ale ta úvaha nebo článek je opravdu tendenčně napsaný.

Stačilo by nebýt jednostranně zaujatý a být objektivní.

Je jasné, že nikdy nikomu nebudu dporučovat aby jen tak utratil takové peníze za NTB který v žádném případě nemůže dosahovat výkonu stolního PC. Pokud ale ten člověk má peníze, stolní PC má a k tomu potřebuje cestovní stroj na hraní, pak ano doporučím mu HERNÍ NTB.

Podle mě HERNÍ NOTEBOOK není MÝTUS. Je to jen drahá né kždému dostupná záležitost.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články