Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herný notebook je mýtus

Proboha!

Důvod proč si lidé kupují ntb je ten, že mají méně peněz nazbyt a chtějí mít něco, co mohou i tahat s sebou po cestách i když většinu času na tom tráví doma u stolu. NTB je dnes mail, fb, filmy, torrent, uloz.to a to chtějí mít, když se vracejí z kolejí i u rodičů, na chatě, na návštěvě u kamarádů.. to vše chtějí mít přístupné ihned v původním nastavení. Víte jaký bordel mají na ploše, jaký mají na hdd a tam můžou mít soubory co potřebují, než to celé kopírovat na externí disk, je lepší to mít prostě tak jako vždy celé u sebe, i proto volí ntb, většina z těch lidí chce jen jedno zařízení, nic nesynchronizovat, jednoduchost.. a mobilita (= přesun k jiné zástuvce plus dívání na filmy ve vlaku) je proto velice u toho kusu hw vítaná. Důvod proč se mění podíly prodejů je jednak větší provázanost života na internet a tedy potřeba mít své "pc" nonstop poblíž a druhak pokles cen ntb. I proto lidí dávají přednost ntb, pokud na něj mají.

Bohužel, většina z nich si tímto používáním ntb (který původně měl sloužit jen na cestování jako nouzkovka) docela dost ničí zdraví, protože opravdu je zásadní rozdíl sedět u pc s monitorem (panelem) ve výšce očí, mít klávesnici padnoucí do položených rukou a mezi tím hrbit se nad ntb a křivit pazoury.. i když velké procento exotů je schopno mít pc i tak, že k němu u stolu sedí zešikma, stačí se poívat jaké kousky tzv. pc stolů nabízejí některé obchody..

Většina lidí nemá na ten luxus si pořídit i pc i ntb a tak zvolí jen jednu variantu. A tady vyhrává možnost brát své "pc" s sebou, proto notebookům dávají přednost.

Dávám tomu tak 5 let, kdy je bolest zad, krku a očí donutí přes všechny výhody mobility přehodnotit priority a začnou se opět poohlížet i po desktopu

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články