Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herný notebook je mýtus

OPodla mna ma kazdy pravdu ale svoju. Akurat som kupil synovi nb na ktorom sa daju hrat hry, a ci ho nazveme herny ale nie je jedno. Ide do zahranica do skoly tak ho potrebuje. Stal 800 e a daju sa na nom hrat vsetky hry. A ze nevydrzi viac ako 2-3roky? Vydrzi. Mam stary nb 8 rokov a stale ide, raz som vymenil baterku, len sa na nom uz nedaju hrat NAJnovsie hry, dostala ho babka na internet.
Komercne rozdelenie nb na ultrabooky, herne nd, pracovne a pod. nam obycajnym ludom, co sa tym nezivia, velmi ulahcuje hladanie a vyber, aby sme sa mohli zorientovat v sirokej ponuke, a ked aj nazveme nb hernym, tak len preto, lebo sa na tom daju hrat hry, lebo na inych sa hrat nedaju.
S tou mobilitou to tiez nie je uplne tak ako uvadzate. Mam acer 5820 a na baterku vydrzi po 2,5 roku aj 6 hod, ano len internet, ale ked sa na nom niekto hra alebo pozera film, padne na 2 hod, no a co. Vzdy je niekde zastrcka. A daju sa na nom hrat hry, je herny? Pre mna ano, lebo na nb co ma zena sa hry hrat nedaju, ale vydrzi jej na baterku 10 hod.
S tou vyhodou stolneho pc to tiez nie je jednoduche. Poskladal som pre 3 rokmi pc. Ak by som chcel z nejakeho dovodu napr. zvysenia vykonu vymenit gk musim aj zakladnu dosku a s tym aj procesor, cize okrem skrine, napajanie a hd by som menil vsetko ( uz so si to zistoval ) a to stal 1300 e.
Existuje herny nb alebo nie? Ako pre koho.
Ked si ides kupit zimnu bundu alebo zimne topanky, tak ak by v tom obchode pracoval serpa z himalaji, tak ti povie, ze take sa vyrabaju len na zakazku a to co ty volas zimna nie je zimna ani nahodou. Ze to mas volat len budna alebo len topanky. Ale pre teba to su zimne topanky. A takychto prikladov ti mozem povedat viac.
Proste zmier sa s tym, ze amater bude hladat herny nb za 500 e lebo tolko na to ma a on vie preco chce nb ( chata, kuchyna ...) a este sa chce na tom aj nieco hrat, lebo za 500 e kupis aj taky nb, na ktorom sa neda hrat skoro nic, ale dlho vydrzi, je ultra lahky a pod. A on na ukor tychto vlastnosti sa chce aj niekedy hrat, preto herny. A nechce vykonnejsi stolovy, lebo az taky hrac nie je, neodnese ho na chatu a pod.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články