Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herný notebook je mýtus

Komentáře k odstavcům.
Cena: Souhlasím.
Komfort: Asi nejeden z mála herních ''závisláků'' nemá jeden pc na celý svůj herní život, a jedno životní moudro praví. '' Vše se má vyzkoušet. '' a řekněte mi který aktivní hráč si během 1-3 týdnů nezvykne na nové herní prostředí ? Velmi malé procento. Ano tento čas bývá horší jak hraní v pekle ale dá se to vydržet. Mluvíme-li o rozměrech každý hráč nemá pokoj o rozměrech 10x10m, takže lepší si připlatit za herní notebook který můžu přemisťovat po celém ikdyž malém pokoji, a okolo týče přizpůsobování rozměrů lcd tak si na to skoro každý hráč zvykne.
Komponenty: Větší cena + zkušenosti z výběrem ntb = lepší komponenty.
Chlazení: Koupě 2 a více chladících podložek + domácí kutilství a nemám problém s přehříváním.
Spolehlivost: Stále je řeč o přehřívání a všech věcí okolo, tudíž viz. Chlazení.
Rozměry: Váha ? Jako aktivní hráč i já občas chodím posilovat takže váha pro mě není problém pro mnohé ano, ale i tak s tebou celkem souhlasím.
Závěr: Herní notebook určitě existuje ale je na každém jestli si zvolí cestu hráče, herní notebooky jsou až velice cenově přehnané ale tak se musí každý smířit. Jestliže mluvím o svém ntb ( nebudu uvádět typ a značku ) tak je 5 let starý herní notebook a zvládne i teď nejnovější hru na střední detaily, já jako hráč však nepotřebuji ukojit své choutky tím že budu hrát ty nejnovější hry, hraji si svoje typy her a to mě stačí, ale jak už jsem psal o tom že vše se má vyzkoušet. Herní notebook existuje, zdravě uvažující člověk přemýšlí jinak než zdravě-herně-uvažující člověk. Naco mít dva stroje na všechny věci, stačí 1, ovšem najdou se lidi kterým to nestačí, podle jejich gusta ať je mají.
Naozaj existuje, stačí věřit. :)
Třeba mě ukamenujete ale toto je můj názor.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články