Přidat článek mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Herný notebook je mýtus

Nejmenuje se to tady nahodou PORADNA.NET hlavne to slovo PORADNA a pokud mozno nezaujata!!! Tento clanek me prijde zaujaty snad od prvniho do posledniho pismenka proti NTB na kterych se da s prehledem hrat i hry jako jsou Crysis3 nebo BATTLEFIELD4. Pochopitelne NTB stoji ponekud vic nez DESKTOP.
NESPORNOU vyhodou NTB je pochopitelne jeho MOBILITA !!! kterou DESKTOP mit NIKDY nebude!!!

Postradam tedy opravdu tu RADU od poradcu zde na foru NEZAUJATOU !!!

A ted k veci : Chci si koupit HERNI NTB (herni jsem napsal zamerne) ktery bude do 30K vc DPH a ted nevim co by ten NTB mel vsechno mit abych si tu hru kvalitne na moznosti NTB zahral tzn. CHCI PORADIT JAKY NTB JE K TOMU VHODNY a nechci aby me nekdo strkal tento nesmyslny clanek jako odkaz. Ty lidi kteri chteji poridit NTB treba jako ja, DESKTOP totalne vyloucili ponevadz se neslucuje s pozadavky pro ktere NTB chci tzn MOBILITA !!!

Spousta deti kterymi se tady v tomto ODBORNEM CLANKU ohanite jsou taky mozna deti, ktere chteji do 15K NTB. Proc NEPORADITE na kterem NTB do 15K si ty deti zahraji treba o trochu lepsi hru a nemusi byt na ULTRA detaily??? Co kdyz tem detem chteji rodice koupit NTB za 15K do skoly, dite rekne ok, ale chci si na nem zahrat i hry a tak prijdou sem ze se tady neco dozvedi od daleko zkusenejsich, ale misto toho tady vznikne uplne NEMYSLNY clanek HERNI NTB je mytus.
MSI, ASUS, DELL a jini skladaji NTB ktere si mohou rikat s klidnym svedomim HERNI!!! protoze tyto NTB jsou jiz tak dobre vyladeny (zejmena Alienware) ze si i nekolik hodin zahrajete nejnovejsi hry BAT.4 Crysis3 a pod. ze maji mali monitor (17") a neprozijete tak hru? Tak si dokoupite monitor a napojite jej na NTB a ze to neutahne? ale utahne!

Nejvic me ale tady pobavilo a rozsekalo ty vety o mysi ze ma NTB touchpad a ne mys :DDDDD a snad DESKTOP mys ma uz zabudovanou v zakladu, jo? :DDDDDDDD to fakt nema chybu
!



Klid a mir v dusi pratele ;)

PS : Ja se na ten Herni NTB zeptam radeji v jine sekci :)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na články