Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Google vyrazil do boje proti Adblock

Ale ked nechcu prepast pokracovanie tak musia vidiet aspon tu ktora je tesne pred pokracovanim (tie su aj podla mna najdrahsie pre zadavatela, tipujem ze prva hned po preruseni a posledna). Takze pri dobrom napinavom filme (dobry obsah media) radsej ten kanal neprepnu a aspon okrajovo tu reklamu vnimaju, presne to zadavatel reklamy chce, aby sa dostali do podvedomia a uplne staci aj okrajovym vnimanim. Ta reklama tam je, nikto ju nevymazal ze by bola cierna obrazovka a ked zacne film ze by sa zapol obraz a zvuk az v tom momente.
Zadavatel reklamy na web od teba nechce nic viac len aby si to vnimal okrajovo (t.j. nemusis to vobec vnimat aktivne), a dufa ze bud a) sa dostane do podvedomia, alebo dokonca b) ze ta zaujme natolko ze tam aj kliknes, co sa obcas stane, nechapem prec oby som mal uplne ignorovat ponuky firiem, nie som praclovek zijuci v lese izolovany ale v spolocnosti kde mi firmy ponukaju zaujimave veci ktore ma mozu zaujat (a popri tom mi davaju aj nejaky zabavny obsah).

P.S. ono sa to dokonca da chapat tak ze firmy ktore nieco ponukaju su ten prvotny faktor, a cele umenie a TV a weby a vsetko okolo je len aby sa ta ich ponuka pacila tak okolo toho daju zaujimavy obsah (web/film/apod) :) Ale bez tej ponukajucej firmy by nebola ani zabava.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality