Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Google vyrazil do boje proti Adblock

Google vyrazil do boje proti Adblock aplikacím na Androidu, odstraňuje je z Google Play

Ach jo, Ubuntu je na papire, Tizen v nedohlednu, Windows Phone 8 jsou propadak a tak si zacina Google tvrde diktovat. No snad se neco pozitivniho vyklube od Mozilly, zda se ze jejich Firefox OS je s vyvojem nejdale.

Zdroj: cdr.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To si snad dělá Google už srandu ne?! Už nedávno mi začal lézt na nervy, kvůli mottu "buď se podřídí…
taxik 18.03.2013 21:48
taxik
Ja nepouzivam ziaden blocker a nemam ziadne reklamy v notifikacnej liste ani ziadne push. Len reklam… poslední
MM.. 18.03.2013 21:53
MM..

To si snad dělá Google už srandu ne?! Už nedávno mi začal lézt na nervy, kvůli mottu "buď se podřídíte nebo si podřídíme vás". Příkladem tomu byli nové hnusné vzhledy které nešli změnit, a na Androidu nutnost mít G+ pro psaní recencí. No není to buzerace? A teď ještě bloknou Adblock programy, mezi kterýma byl i můj oblíbený AdAway. Osobně mi strašně pomohl. Od té doby co jsem si ho nainstaloval tak se mi nezobrazila ani jedna otravná reklama v notifikační liště, airpush, nic takového. Kam to spějeme

Ja nepouzivam ziaden blocker a nemam ziadne reklamy v notifikacnej liste ani ziadne push. Len reklamy na weboch. Asi tam budes mat nainstalene nejake app ktore ti tam cpu tie reklamy cez push do notif. listy. Za to ale nemoze google ze pouzivas app ktore ti cpu reklamy pod tlakom, riesenie je nepouzivat app ktore ti cpu na display reklamy pod tlakom.
A da sa aj vypnut pripojenie na pozadi v nastaveniach, ale nebudes mat ani notifikaciu o mailoch (co ja osobne ani nechcem taze mam vypnute aj to, ale ani bez toho nemam ziadne push reklamy, mobil cely tyzden ani nepipne).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru