Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Konečně revoluce v tarifech?

jsem rád, že už i tady trochu opadá ten pesimismus :D

každopádně outůčkovo "utržení ze řetězu" je logický krok. Byla jen otázka času (a před rokem či kdy jsem to tu psal), že to někdo udělá. O2 je prostě největší zmrd jako partner a chytl šanci, kdy zrušili aukci a zase se "o tom mluvilo". Vzhledem k tomu, že ostatní operátoři na to nejsou vůbec ready (ikdyž tvrdí opak), lze to imho považovat za ukončení neoficiální spolupráce.

Co se týče nabídky, tak samozřejmě prostor ještě je a souhlasím s ostatními, že uspokojivá situace začíná kolem pětikila/měsíc a klidně na dva roky. Jenže já teď s předplacenkou (v ideálním nabušeném stavu, když nemám prachy - neplatím, nevolám, jen zvedám) proplatím na nesmluvních paušálech cca 400 měsíc, mám v tom hovory na nejbližší zcela free a net s limitem úplně na hovon (na mejly a neřády stačí i po snížení). a často projedu kilo/den na hovorech jinam, neboť 7 korun/min rychle skáče.

Takže o tom vážně uvažuju, ale ten měsíc asi ještě počkám, protože předpokládám, že konkurence musí reagovat fakt rychle. Každopádně já asi nejsem normální volající, jsem schopen namlátit i několik tisíc minut za měsíc.

Každopádně jeden oligopol bysme měli (klepu), a teď ten další :D

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality