Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Konečně revoluce v tarifech?

no tak si rozumime, Vodafone nebrat ]:), jinak nejrychlejsi (ikdyz ono pouzivat slovo se zakladem rychle je silne prehnane) je ted po vycerpani FUP T-Mobile. Proto jsem k nim od Vodafone utek.
To s tim prostorem na siti neni pravda, kapacita je v pohode by slo limity na data nastavit nekolikanasobne vejs a nic by se nepoznalo. Nicmene ona technicky jednoduse proveditelna je i moznost omezovat rychlost linky i v dobe kdy nemas FUP vycerpano, nikde nemas napsano, ze je rychlost 3G garantovana, naopak se vzdy pise jen o maximalni. Takze by vubec nebyl problem nasadit zakladni limit treba na 500MB mesicne, me by to s odrenyma usima stacilo, pro sosace by to stale ani trochu atraktivni nebylo a v dobe spicky proste rychlost linky omezovat tak, aby byla linka pruchodna pro vsechny a sit nezkolabovala.

Edit: Ono mezi nami to jsou fakt husty kecy, ze neni kapacita a podobne, opravdu jste z tech marketingovejch zvastu zblbly. Tak pokud neni kapacita na 3G, at mi to po vycerpani tech 150MB FUP snizej na rychlost EDGE, to nijak drasticky kapacitu site nezatizi a ja budu stale moci aspon nejak fungovat!

Edit2: Proveditelne by bylo i dynamicke (casove) omezeni, napriklad FUP 150MB, potom EDGE a v dobe od 22:00 do 6:00, teda v dobe, kdy jsou site naprosto nezatizene opet navyseni rychlosti a klidne tam muze byt dalsi podminka ze i v tehle dobe muzes dat tejdne dalsich pouhych 300MB, opet aby se omezili sosaci BR ripu apod.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality