Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Lenovo nabídne alternativní podobu Windows 8 včetně start menu.

Radku, je tu operační systém pro mě nebo já pro operační systém?

Ano, jsem taková konzerva. Jako vrchol ergonomie považuji vzhled Win 9x/2k s klasickou nabídkou Start. Prostě se mi v tom po těch 17 (od W95 first edition) letech dobře pracuje.

V nejbližších měsících přejdu na W7/Pro. V jakém layoutu to budu mít, zatím nevím. Doma pár PC s W7 adminuju, vím tedy kde co je, ale klasika v XP je pro mě balzám :)

Celé je to o tom, že nepotřebuju měnit něco, co funguje a plně mi vyhovuje. Jen proto, že skákající propocený pajdulák, řvoucí developers, developers, developers, chce něco prodat. Office máme doma ve verzích 97 pro, 2003 (3x), 2007 (1x pro, 3x normál) - hádej, kde dělám 99,5% času :) Uhodls - a plně mi stačí (Access nepoužívám, neb oproti dBASE je pro moje potřeby nepohodlný).

--------
Sem si už skoro myslel, že si koupím nějaký lowendový NB na cesty, dovolenou - asi s W8, když nic jiného stejně neprodávají. Zaktualizoval jsem ale starší PC (6 let jako rezervista) a už jej má v autě zabalen i s 17" LCD, klávesnicí, myší a kabeláží ]:)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality