Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Apple představil nový iPhone

Ja ale nenadavam Applu, ze pouzil 64bitovy procesor, stejne jako nenadavam Intelu nebo AMD, dokonce se na PC preslo pozde az kdyz byly 4GB RAM bezne a nedaly se vyuzit. Ale kdyz se podivas na prechod na PC na 64bit, tak jedinny smysluplny duvod je ta RAM a ta jeste jenom v par aplikacich typu CAD, Photoshop, 3D Studio. Teda vetsina uzivatelu prechazet nemusela.
No a u iPhonu je to stejne, asi se casem telefony dostanou na vice RAM, asi nejaky ten 64bitovy software pro mobily vznikne, takze asi se casem prejde na 64bit, respektive hlavne zalezi na ARM a ta uz se do 64bitu zacina poustet, ne kvuli telefonum, ale kvuli vyuziti ARM na servrech a je jasny, ze to casem preklopi i na ty telefony.
Podut OK, me stvou ty zavily priznivci Applu, kteri sice nemaji z 64bit zadny uzitek, ale uz zase pisou do recenzi, ze Apple je nejlepsi, protoze ma prvni 64bit. :-D A pritom nevedi proc. Takze zase vznikne marketingova honba za 64bit. To mas stejnej nesmysl jako se vyrobci predhaneji v poctu Megapixel u fotaku.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality