Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Apple představil nový iPhone

Jsem jeste dopisoval k tem jadrum:

Ohledne jader prehanis, zatim jsou nejvic ctyrjadra, duvod je stejnej jako na PC - hry. Jo koukam na telefonu na filmy v HD, to driv opravdu neslo, nebyl vykon.

---

Jinak jasne, ja mam to Jiayu G3 a vem si to je nejakej neznamej cinan, kterej jsem koupil v cinskym eshopu a nechal si dovezt. Ma to dve chyby, GPS - muselo se tam neco prenastavit a smazat jeden soubor a restartovat, od te doby funguje perfektne a potom ten fotak, ze neumi automaticky zaostrit na nekonecno a musi se mu to nastavit rucne. Jinak skvelej foun a za par korun.

Jelikoz mam dve SIMky, jednu vic pracovni a jednu ciste soukromou a chtel jsem to mit oddelene na dvouch telefonech, koupil jsem jeste ten Huawei Honor 2, rikal jsem si, ze ten bude uplne v pohode, kdyz maji i zastoupeni v CR a jsou tu dost aktivni, ale opak je pravdou, takze z tohohle pohledu jiste zlata Nokia s Windows Phone, ale zrovna tak jsem si mohl koupit telefon od Samsungu nebo mozna ZTE a asi by to bylo taky v pohode, proste jsem nalitnul na Huawei (maji dobrej marketing, telefony stojej za hovno).
Jo za dva dny ma pro HH2 vyjit nejakej zasadni update Androidu, tak jeste doufam, ze se to zlepsi, no po roce od vydani telefonu byl bylo na case. :-/

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality