Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Apple představil nový iPhone

Nové iPhony: 5C je levnější, 5S odemknete prstem

---

Dočkáme se dvou variant "levnější" iPhone 5C bude docela drahý plasťák a dražší iPhone 5S bude první telefon s 64bitovou architekturou, otázka je na co.
Jinak nove iPhony budou hýřit barvama, tak doufám, že Apple barvy neukradl Nokii a jejím vybarveným Lumiím. ;-)

Zdroj: mobilmania.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mě by zajímalo, jaký procento těch, co si takový drahý telefony kupují, ten telefon opravdu využijí,…
Prasak 13.09.2013 21:17
Prasak
Tak iCokoli je u nás předražené, výrobní cena je odhaduji sotva třetinová. Tím jak má iPhone snad ka…
Dale Cooper 13.09.2013 22:06
Dale Cooper
Jo, souhlas, ale nemusi to platit vzdycky, budu se opakovat, ale Jiayu G3 za 4.000,- a Huawei Honor…
RedMaX 13.09.2013 22:20
RedMaX
Ten tvuj Juchayu ma dalsi a podstatnou chybu. Nefunguje mu GPS, protoze ma CPU MTK a na zadnym MTK n…
kurelaa 14.09.2013 09:16
kurelaa
Zajímavý, že já používám občas Zopo C2 s MTK na geocaching a často je přesnější jak můj One X+, kter… nový
shark.jd 15.09.2013 15:41
shark.jd
prosim te, Radek to ma zavirovany :-D nový
RedMaX 15.09.2013 15:48
RedMaX
Mám iPhone 4S a i tuhle druhou inovační sejšn hodlám ignorovat, protože nevidím žádnou zásadní změnu… nový
Tyson 15.09.2013 21:31
Tyson
navoněné Rusy Vedle kabelky LV a trička Lacoste je iPhone jeden z ruských odznaků. nový
Dale Cooper 15.09.2013 21:38
Dale Cooper
kteří nemají na to se v systému hrabat a proto je tam pro ně všechno napevno předvolený. A nebo se… poslední
Prasak 16.09.2013 14:21
Prasak

Mě by zajímalo, jaký procento těch, co si takový drahý telefony kupují, ten telefon opravdu využijí, takže poměr cena/užitná hodnota nejde do prdele. Bo drtivá většina takových uživatelů to má (krom frajeření) jen na telefonování a zprávy, prohlížení netu, obrázků, přehrávání hudby a videí, občas focení + pár dalších aplikací, což zvládnou mobily i za třetinovou cenu.

Tak iCokoli je u nás předražené, výrobní cena je odhaduji sotva třetinová. Tím jak má iPhone snad každý se vytrácí jeho někdejší snobská aureola.
Obecně - taky jsem při nákupu telefénu stál před rozhodnutím, zda vzít top model nebo něco nižšího. Nakonec jsem zvolil to první. Ony ty nižší modely mají třeba docela na pendrek displej, foťák taky bývá ošizenější, zpracování je taky znát. Takže při přímém porovnání v krámě jsem vzal dražší (Nokia 920), spíš než levnější (820). Uživatelé androidu pak volí modely s dvaceti jádry v CPU, kvůli plynulejšímu vrtění ikonami a asi kvůli hrám. No a někdo asi na mobilu kouká i na filmy...

Jo, souhlas, ale nemusi to platit vzdycky, budu se opakovat, ale Jiayu G3 za 4.000,- a Huawei Honor 2 za dvojnasobek a ten prvni ma jedinou chybu, ze neumi automaticky ostrit na nekonecno a teda delat fotky do dalky (priroda apod.) a musi se mu to vnutit rucnim nastavenim, ten druhej je kram, kterej neumi nic - nejde poradne nastavit email bez restartu telefonu, pri hovoru jsem chvilema slyset spatne jakoby z dalky, obcas se to samo restartuje, nefunguje defaultni ceska klavesnice, ... Nadavam si, ze jsem do tho Huaweie sel, ze jsem mel vzit SGS3 nebo pockat na nejakej rozumnej telefon od ZTE, ted by zrovna mel jeden zajimavej vyjit, ale uz nemam penize na vymenu. Takze jak pises radsi top model a radsi overenou znacku jako je Samsung nebo pripadne Nokie, ikdyz ja bych Windows Phone nechtel, protoze Android je trochu jinde.

Ten tvuj Juchayu ma dalsi a podstatnou chybu. Nefunguje mu GPS, protoze ma CPU MTK a na zadnym MTK nefunguji trasovaci aplikace a mimochodem maji tyto chipy slabsi prijem signalu na GPSku. To je dost zasadni problem vsech tel. z Ciny. Spouste uzivatelu nefunguji poradne ani obycejny Google mapy. Kdo sportuje a pouzivat trackovac iaplikace, nema sanci vubec a muze Juchayu a vsechny dalsi cinsky tel. hodit z okna. Reseni neexistuje a pokud budes odkazovat na nefunkcni pakarny z androidrofa, tak si je nechej od cesty. Takze tyto tel. z Ciny jsou pro cloveka, co sportuje ci dela geocaching k hovnu. Je ot jaok koupit si auto a tlacit ho, protoze motor zrovna nefunguje.

Mám iPhone 4S a i tuhle druhou inovační sejšn hodlám ignorovat, protože nevidím žádnou zásadní změnu v HW, která by mě jako průměrnýho uživatele nutila vyhodit poměrně vysokou částku za smartfoun, který je pro mě srovnatelný s jakýmkoli jiným ať již s WP nebo Androidem.

Jinak mám zkušenosti se všemi těmito mainstrejmovými mobilními OS a myslím si, že iOS je dělaný pro ty tupé Američany (navoněné Rusy), kteří nemají na to se v systému hrabat a proto je tam pro ně všechno napevno předvolený.

To má ale za důsledek jednu zásadní nevýhodu, že když si chce takový Amík spustit nějakou technickou fíčuru, třeba Wi-Fi nebo GPS, tak ji Apple před ním schová hluboko do menu a navíc nedovolí třetím stranám dělat aplikace, které by to umožnily spouštět přímo z hlavní obrazovky.

Říká se ale, že iOS 7 to snad už konečně odstraní. Asi se v Apple přestali bát, že je bude S. Jobs chodit strašit...

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru