Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Samsung Galaxy Round, první telefon se zakřiveným displejem dnes představen

Samsung Galaxy Round s flexibilním Super AMOLED s uhlopříčkou 5.7" a rozlišením 1080x1920 obrazových bodů, byl dnes oficálně představen. Samsung ma tedy prvenství, nějak mi ovšem uniká k čemu to bude dobré, údajně pro lepší zážitek při sledování filmů a her, no nevím, nevím...Korejci se opět potřebovali něčím blýsknout.

Samsung si připravil další využití. Prostředí, které mimochodem obstarává Android 4.3 Jelly Bean s nadstavbou TouchWiz, je doplněno gesty, která využívají zakřiveného displeje. Známé jsou prozatím dvě. První slouží k ovládání hudebního přehrávače, kdy postačí poklepat na kraje displeje. Druhé gesto spočívá v tom, že ležící telefon nakloníte k sobě. V ten moment se rozsvítí displej s hodinami a dalšími doplňkovými informacemi.

Ještě dodám že ony gesta - softwarové vychytávky mají názvy "Roll Effect" a "Gravity Effect". Prohnutá záda mají také napomoci k lepšímu úchopu a držení telefonu, v prodeji od zítřka, prozatím pouze v Koreji, cena je vysoká, v přepočtu 20 tisíc bez daně.

Více zde: http://mobilenet.cz/clanky/samsung-galaxy-round-pr vni-telefon-se-zakrivenym-displejem-13339

Zdroj: mobilenet.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Viděl jsem to video, kde ukazovali ten vynález se zakřiveným displayem a nějakej ten jejich mluvčí t… poslední
Rainy 13.10.2013 00:24
Rainy

Viděl jsem to video, kde ukazovali ten vynález se zakřiveným displayem a nějakej ten jejich mluvčí tam s tím pochodoval, lámal to doprava a doleva a říkal; "představte si, co všechno s tím můžeme teď dělat". A udělají tohle. Držím v ruce S4 a nevím nevím, ale kdybych měl uprostřed vanu, tak z toho štastnej nejsem. A pro lepší zážitek z her? Vždyť se po tom musí špatně brouzdat, když je to na výšku... nebo na šířku, i ze šikma to musí být na hovno. To se sem ani nedostane, osobně zrovna v takhle zakřiveném displayi nevidím sebemenší budoucnost.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru