Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft pohřbí Windows XP za půl roku

mi je jasné, že člověk vidí výhradně domácí uživatele. ale v těch fabrikách je minimálně jednou tolik pc.
koneckonců ty win jsou jen v pozadí na nějaké blbé mašině, obsluha na nic nekliká a verzi windows ani jejich vzhled řešit nepotřebuje.

rád bych věřil tomu, že všude doma vyhodili prachy a obměnili hw, kde už jim w7 poběží bez problémů. tak proč tady tolik tazatelů řeší přeinstalaci p4/512-1g na ultimate?

w7 přece přináší tolik nových věci proti xp. tak třeba o 8 let mladší win7 kupodivu podporují dnešní hw. profi verze má bitlocker. to je asi všechno.
dokonce záplatují polovinu stejných zranitelnosti jako xp.
zapomněl jsem na mě osobně odporné aero s nerozlišitelnou lištou aktivního okna. ostatně ms na něj zapomněl taky hned ve w8.

další novina: ms masově natlačil do oem prodejů 64bit verze. a kdo s domácími uživateli řešil jejich staré tiskárny a skenery, které tak často mohou vyhodit?

ještě k bezchybnosti win: uživatelé dlouho čekali na sp1. a místo sp2, který by to na léta dotunil na maximálně spolehlivý systém (jako byly xp), jim ms natlačil odpadní w8.

osobně jsem s xp spokojen. nepotřebuju více než 4gb ram, nemám důvod k updatu - jedině ten, ať mám doma stejné cvičné prostředí jako budoucí v práci.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality