Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft pohřbí Windows XP za půl roku

K instalaci nepotrebujes disketovou mechaniku.
nastav si v BIOSe IDE mode a nepotrebujes ani u XP.
Na stejnem (vykonnem) hardware je to sviznejsi.
ne. Je to presne naopak. (len sa nechavas ojebavat superfetchom. pouzi SSD a vyskocia ti oci :D)
Nepada to.
XP som pouzival 10rokov 15hodin denne a nespadol mi ani raz. P.S. tuto musim dodat ze ak nebol vadny HW. Pri problematickom HW (RAM, DC menice) su W7 nachylnejsie na BSOD ptz tie menice a RAM viac zatazuju, menice napr. agresivnejsim powermanagementom, a RAM neviem preco ale boli tu uz posledne roky vela dotazov typu nainstalil som W7 a BSOD ale XP idu dobre :)
Proces exploreru sestrelis obtizneji - ale napriklad vadna fleska to stale zvladne
explorer pouziva len masochista a este par adrenalinovych sialencov. Aj u W7. U W7 je to este horsie.
Jde bezpecne odebrat externi USB disk.
to je len tvoje zbozne zelanie, ktore je uplna hovadina. Prave naopak, u visty a W7 externy disk nejde odobrat vobec, ptz tie dementn novodobe Win defragmentuju automaticky na pozadi hned jak to tam strcis a nic sa ta nepytaju a pol hodinu ti to vobec nedovolia odobrat ani ikonkou ani nijak (ked si nechces znicit disk) jedine shutdownom! Co som sa nanadaval kym som na to prisiel po 3hodinach nadavania na skur*** dementneho Billa s W7!!! Takze nerozpravaj rozpravky. XP nesahaju na externy disk vobec, a da sa tam nastavit "optimalizacia" pre rychle odoberanie (default je aj nastavena), to znamena ze zapisuje okamzite a necachuje do ram.

A este P.S. "na linuxu funguje vsechno" - tak to si asi linux moc este nevidel, ptz tak zabugovany system jak napr. ubuntu som este nevidel. Polozil som ho pred rokom do zaseku za 5minut len hranim sa mysou s tym ich dementnym novym GUI, a potom som to sformatoval :) Ale ano su distra ktore su spolahlive, ale ani zdaleka tam nefunguje vsechno. Len rozchodit slusne speedtsep je porod. Ale ano pouzivat sa to da.
Este psledne P.S>: z toho celeho vyplyva ze dnes neexistuje pouzitelny OS. A bude este horsie :)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality