Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft pohřbí Windows XP za půl roku

zeptám se, že mi to nedá: proč tedy windows používáte, když vás tolik sere.
zrovna od tebe bych takový dotaz nečekal.
takže: kvůli aplikacím jsi zaháčkován u windows.
co ti přínese tučňák? fašismus, který tu lamerskými tučňáčími odpověďmi na windowsí dotazy zarputitile propaguje mnua.al?

i když znám unixové/dnes tučňáčí servery jen z rychlíku, v technologii ze strany ms vidím jen beznadějné ubohé kopírování. přednášku na téma lvm versus dynamické disky nebo léta podceňovaný commandline jistě někdo dodá.

že se mi na výběru ze dvou variant něco nelíbí? to je přece normální. vybral by sis v hospodě, kde vaří jen dvě jídla?

windows není můj kamarád ani tajný sen. chcu jen, ať mě ten systém co nejmíň sere a neplete se zbytečně do cesty. v žádném případě po něm nechcu, aby mě v každé verzi zkoušel nasrat novým neotřelým způsobem. (toho se u windows bohužel nikdy nedočkám)

že kvůli normálně ovladatelnému prostředí zůstávám tam, kde mi to vyhovuje - u w2000 style? je to snad zločin? co vidí mrchosoft normálního na tom, dostat se 200 let po století páry k nástrojům systému pouze přes hledání, protože pojmenování jeho nástrojů se budou co rok měnit?

ps: jde o samé řečnické otázky, mám už dávno zodpovězeno.
stejně tak firemní it, kteří pohrdají nákupy za update na vistu či w8, a nechávají to až na podstatnou obměnu hardware pro nový nenažranější systém.

běžný kancelářský lama potřebuje napsat dopis ve wordu. od roku '97 se výkon pc zpadesátinásobil, gui dostalo průsvitné 32 bit ikony. kolikrát rychleji dnes napíše uživatel svůj dopis?

ps:
co myslíš - jak inteligentně by na daný thread dokázal reagovat blbeček jménem kurelaa?
ale jistě, nezklamal.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality