Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem AMD FX "traktoristi" vyžadují pokračován a to "parní válec".

„Vydejte prosím high-endové procesory FX s mikroarchitekturou Steamroller. Steamroller již obsahují nová APU zvaná Kaveri, a tak je ostudné, pokud neexistuje high-endový FX verze zvlášť když na high-endový FX Steamroller čeká tolik lidí. Doufám, že o jeho vydání uvažujete, řadě lidí byste tím udělali velkou radost! S pozdravem Simeon Toshev.“

[http://extrahardware.cnews.cz/sites/default/files/ styles/ehw-galerie-clanek-500/public/pictures/clan ky/ehw/2014/02unor/asus-a88x-pro/amd-kaveri-apu-st eamroller-hardware-special-jiri-studeny.jpg?itok=j cFXHZ_P]

Článek - http://diit.cz/clanek/petice-za-procesory-fx-steam roller

Zdroj: change.org
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mno, ono by to ale nebylo ouplně od blba. Paroválec je IMHO hodně technologicky vyspělá záležitost,…
mif 07.02.2014 13:02
mif
No Vzhledem, k tomu, že se dá to ČtyřJádro, na Architektuře, Parní Válec, se dá na-stavit, na 4 GHz,…
Ladik 21 09.02.2014 01:27
Ladik 21
RIMMER: (Hlas) Po intenzivním zkoumání, čárka, značek na mimozemském tělese, čárka, je jisté, čárka,… poslední
kubik 12.02.2014 16:08
kubik

Mno, ono by to ale nebylo ouplně od blba. Paroválec je IMHO hodně technologicky vyspělá záležitost, postavit na něm nějaké to osmijádro (tedy čtyři jednotky bez IGP) se mi jeví jako dobrý nápad. A Kaveri samotné je pecka (už jsem měl tu čest).

No Vzhledem, k tomu, že se dá to ČtyřJádro, na Architektuře, Parní Válec, se dá na-stavit, na 4 GHz, aby tam, jelo Standartně, a ještě, podvoltované, kde má asi tak o 10% až 20% Vyšší Výkon, než Předchozí APU, na Stejné Frekvenci, a se stejnou, spotřebou, viz. recenze na www.extrahardware.cz ,Tak at o tak, si to, třeba, u-žijte, by to, bylo, po-třeba, o tom, Žádná, absolutně, celkem, do-cela, zase, tedy! :-)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru