Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Srovnání windows XP

„Nejnovější zpráva o kyberbezpečnosti jasně ukazuje, že uživatelé, kteří budou po 8. dubnu používat Windows XP, vystavují sebe, svoji rodinu a své přátele zvýšenému bezpečnostnímu riziku,“ varoval již dříve Lukáš Křovák, manažer divize Windows Client společnosti Microsoft v České republice. (Takže Win XP je stejně bezpečný jako cigára)

„Je to podobné, jako když řidič nechce vyměnit své staré auto, jehož bezpečnostní výbava neodpovídá současným požadavkům, nelze ho vybavit novými prvky a již se na něj ani nevyrábějí náhradní díly. Auto sice obstojně jezdí, ale pro rodinu není bezpečné a jeho provoz není efektivní,“ konstatoval Křovák.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Souhlasim, ma ten clovek pravdu, dokonce bych to rozsiril: Uzivatele, kteri pouzivaji jakoukoli verz…
RedMaX 13.02.2014 16:05
RedMaX
problém je, že z linuxu zase hrozí citová deprivace a hlavně impotence.. :-/
touchwood 13.02.2014 16:09
touchwood
No, pravda je ze jsem deprimovan, ze na Ubuntu stale ne a ne prehrat x265, ale mozna to neni linuxem…
RedMaX 13.02.2014 17:27
RedMaX
A proč bych Boha svatýho měl na PC emulovat hru pro Windows, když si jí můžu zahrát pod Windows ? :D… poslední
Jabba 27.02.2014 13:53
Jabba

Souhlasim, ma ten clovek pravdu, dokonce bych to rozsiril: Uzivatele, kteri pouzivaji jakoukoli verzi Windows vystavuji sebe, svoji rodinu, sve pratele i sveho psa zvysenemu bezpecnostnimu riziku. Normalni je pouzivat linux! :-p

No, pravda je ze jsem deprimovan, ze na Ubuntu stale ne a ne prehrat x265, ale mozna to neni linuxem, ale bubuntakem. :-)

Jinak ale nemuzu rict krivyho slova, nepotrebuju antivir, je to rychly, stabilni, internet, kancelarske aplikace, i hry co hraju behaji pres Wine dobre (starsi DX9), funguji docela bezproblemove, akorat ten jeden stazenej film tedkon, kterej je v tom novym formatu.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru