Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem "Notebookový" výzkum ve stylu novinky.cz

A co ako ? Marketing

IT segment je dnes standarný segment spotrebnej elektroniky, už dávno to nie sú výrobky práve vznikajúcej progresívnej technológie, ktorej je možné odpustiť nedokonalosti ako hnusný desing, hmotnosť, hluk počas prevádzky, neergonomické ovládanie a iné.

Dnes je tomu naopak, IT segment už pár rokov nevie priniesť ďalšiu killer aplikáciu, obor stagnuje, zvrháva sa na neuveriteľný, nezmyselný konzum bez akéhokoľvek prínosu pre userov: 3D TV, Smart TV, milardy tabletov určených primárne na zábavu, dokonca nemajú ani možnosť vymenit akumulátor teda ide o výrobky priamo navrhované na co najkratšiu dobu životnosti....

IT segment došiel do stádia keď pôvodne uvažované oblasti nasadenia sú nasýtené, hľadajú sa nové oblasti a zároveň rastie averzia a nedôvera voči IT technologiam kôli rizikám zneužitia informácii.

Osobne sa taktiež domnievam, čoho je moc, toho je príliš a žiadny ďalší IT výrobok v domácnosti ani vo firme vidieť nechcem.

Vôbec sa nečudujem návratu vinylových LP, položím na gramofon a ono to hrá, žiadne súbory, žiadny kodek, žiadne upgrade firmware

... :puff:

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality