Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Značka Nokia končí, dále už to bude Microsoft

Tak se stalo to, co se dalo čekat - Microsoft pohřbil Nokii a udělal si z nich součást sebe sama. Prostě je sežral. Měli se na Windows Phone vyprdnout a jít hned na Android.

http://mobil.idnes.cz/konec-mobilni-firmy-nokia-po kracuje-microsoft-oy-fbu-/mob_nokia.aspx?c=A140425 _214049_mob_nokia_pka

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
WP je od verze 8 už téměř bezchybný systém a vyhovuje mi víc, než Android či iOS. Používám nicméně v…
Moas 28.04.2014 07:56
Moas
Je to otazka, jestli ji Microsoft (Elop) polozil nebo zachranil. V roce 2011, kdy vysla N9 s Meego b… poslední
RedMaX 28.04.2014 17:35
RedMaX

WP je od verze 8 už téměř bezchybný systém a vyhovuje mi víc, než Android či iOS. Používám nicméně všechny tři, čas od času.
Nokia byla de facto zachráněna Microsoftem, kdyby do ní nepumpoval dolary, už je dávno na huntě. Samozřejmě lze spekulovat, nakolik to bylo celé předem promyšlené a přes Elopa zrealizované, na druhou stranu mi to přijde tak strašně průhledné, že to snad ani nelze považovat za reálné...

Je to otazka, jestli ji Microsoft (Elop) polozil nebo zachranil. V roce 2011, kdy vysla N9 s Meego bylo za minutu dvanact a mozna, kdyby Nokia zacala chrlit dalsi telefony postavene na Meegu, tak by se dneska Nokia prala s Googlem a o Microsoftu bychom v mobilnim svete nevedeli - nemeli by ani ty upatlany 4%, co snad uz dosahli.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru