Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Antivirus je mrtvý!

Ty tukane, tak abysme si to hned vysvetlili. To, co popisujes o me, je opet lez. Za prve, ja nikde nikdy netvrdil, ze AV je jedina ochrana. Za druhe je vse dokonce naopak a vec se ma zcela jinak, protoze vy tady jako dementi tvrdite, ze je AV k nicemu a tedy tim BFU jednu ze slozek ochrany odpirate. Za treti si poradne precti ten kyd z CDR a hlavne konec toho "clanku", kde sami pisou tohle: Ve své podstatě není tvrzení Briana Dye o mrtvém antiviru zas tak silné, jak se zprvu jeví. Prvne by si crd melo zajistit prekladatele a nekydat kydy.

A tohle je nemene dulezita cast: Jinými slovy, Brian Dye vidí budoucnost spíše v separaci a samostatném vývoji těchto nástrojů, což je samozřejmě pro bezpečnostní společnosti také daleko finančně zajímavější. A o tom to celé zřejmě bude… Je zcela prirozene, ze se vse vyviji (to jen tukani z tohoto fora plakali prvne nad XP, tvrdili, ze W7 je opdorny system s omalovankami a najednou je zde W7 oznacovan jako nej system od MS a za odporne omalovanky s dlazdicemi je oznacovan W8 a placete nad w7 atd. atd.) a je docela dobre mozne, ze se z AV stane postupem casu druh SW, ktery bude pouze soucasti jinych SW (ktere budou vyvinuty) na zvyseni bezpecnosti, ktere se urcite objevi.

Jinak i sam autor toho vyroku rekl, ze se odhaduje, ze AV detekuje asi 45% utoku na PC. Z toho vyplyva, ze asi polovinu utoku logicky odvrati. To znamena, ze v polovine pripadu ochrani BFU pred nakazou. Kdezto vase rady - neinstalovat AV nebo pouzivat ten pokus od MS - jednoznacne vystavuji BFU riziku zavirovani jen proto, ze jste tady tukani. Zvysujete jejich sanci na zavirovani minimalne o tu polovinu. I kdyby AV pomohl snizit sance na zavirovani jen o 10%, tak stoji za to ho pouzivat a on ty sance dokonce snizuje minimalne o 45%. To je naprosto uzasne, jak by rekl Horst Fuchs.

Precti si prohlaseni Briana v originale. Vsem, krom tebe, je z nej jasne, ze predpoklada, ze AV bude nahrazen, respektive SW, ktery v budoucnosti budou vyvijet a prodavat se bude nazyvat jinak. Jinymi slovy receno - kolo je mrtve, budeme prodavat
osobni auta... Takze tukanku, muzes jen dal tukat a prestan lhat o tom, co jsem ja kdy rekl. A az budes chtit priste zase interpretovat obsah nejakyho rceni ci clanku, tak si k tomu nekoho pozvi, protoze jsi zcela zjevne nepochopil pointu. Venuj se tukanovani, to ti jde lip. Tuk tuk tuk.

Takze kokothunter dnes ulovil prvniho ubozacka.
------
Dal bych byl rad, kdyby me pohrdavym tonem a slovem individuum prestal nazyvat kdosi, kdo sam sebe nazyva rudym komarem. Po vlozeni meho prispevku opet predpokladam silne zvyseny pocet reakci tukanu.

Upravené formátovanie. (los)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality