Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Podporte aplikácie v súťaži "Sieň slávy biznisu"

Slovak Telekom vyhlásil medzinárodnú súťaž "Sieň slávy biznisu" s cieľom nájsť a odmeniť inovatívny cloudový softvér pre malé a stredné podniky. Hlasovať sa dá už len do zajtra (vrátane).

Potešilo by ma, keby ste podporili startup Zelená pošta, ktorému sa teraz naplno venujem. Pomocou Zelenej pošty môžete prijímať zásielky elektronicky nielen od spoločností, s ktorými spolupracujeme, ale aj od bežných používateľov, ktorí prostredníctvom našich aplikácií odosielajú zásielky. Prijaté zásielky si môžete prezerať na webovom portáli alebo cez mobilné aplikácie na platforme Android alebo iOS, ktoré vás upozorňujú na nové zásielky formou push notifikácií. Fungujú samozrejme aj notifikácie e-mailom.

Okrem klasického prijímania elektronických zásielok poskytujeme tiež možnosť odosielania zásielok, ktoré za vás vytlačíme, zaobálkujeme a pošleme prostredníctvom Slovenskej pošty. Funguje to tak, že vytlačíte dokument do virtuálnej tlačiarne a následne sa otvorí aplikácia, v ktorej môžete upresniť detaily o zásielkách. Po potvrdení sa odošlú zásielky na náš server, kde sa postaráme o zvyšok. Služba odosielania je platená, pričom platíte len za zásielky, ktoré odošlete (t.j. žiaden mesačný poplatok alebo niečo podobné). Použitím kódu z pečiatky, ktorú pridávame na zadnú stranu listu, sa môže príjemca registrovať a ďalšie zásielky už môže dostávať elektronicky.

Vaším hlasom podporíte rozšírenie našich služieb aj do Českej republiky, kde ešte len chceme začať spolupracovať s českým tlačovým poskytovateľom a odosielať zásielky cez Českú poštu. Okrem dobrého pocitu môžete tuším vyhrať aj 10 000 EUR (ak zahlasujete ako firma), ale na to by som sa pri plánovaní rozpočtu nespoliehal. :-)

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality