Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Chceš být anonymní=jsi terorista

Takže -
Někdo (x) bude někomu jinému (y) vyhrožovat po telefonu. SIM kartu, kterou má X mu koupil bezdomovec Z.
Y podá trestní oznámení (na koho?) a policie začne hledat volajícího. Kartu koupil Z, jenže ejhle, Z má bydliště na radnici a pohybuje se pod neznámým mostem. Policie ho s největší pravděpodobností nemá šanci najít. A i kdyby ano, řekněme, že policie Z najde. Z vezmou na záchytku a přes noc ho tam nechají vystřízlivět. Dále ho budou vyslýchat a ten s největší pravděpodobností nebude vůbec tušit, protože když to kupoval tak byl ožralej a po koupi tam kopnul ještě tuzemák, kterej jsem mu koupil za tu SIMku.
I pokud by se policie přes všechny tyhle téměř neřešitelné problémy dostala, bezďák jim dá popis například: "180cm, chlap, hnědý vlasy, sportovní oblečení, normální pražskej přízvuk". Možná tam vyplodí nějaký obrázek s expertem.

A policie z toho dovodí co? Přijde a najde zrovna mezi dvěma miliony obyvatel středních čech toho jednoho jediného, který odpovídá popisu a pak co? X všechno popře a policie začne srovnávat zvukovou stopu z telefonu a hlas toho, kdo jim řekl že nic neudělal.

Nákup SIM od bezďáka je pro tebe složitý, ale tohle ti přijde jednoduché? :-D Tak to jo.

Vážně nevím, jak funguje policie v DE a SK, ale tady by se na to zvysoka vysrali. Posledně se babičce někdo vloupal do chalupy a ani jí to nechtěli sepsat, že by s tím bylo hodně papírování. :-D

Tak určitě.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality