Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Chceš být anonymní=jsi terorista

Rozhodně nesouhlasím.
Mail (i číslo) na jméno je totální blbost. Mailů mám asi 8, některé (oficiální) mám na jméno. Některé (zájmové) mám na nick. Ostatní jsou smyšlené cosi, protože nechci, aby mě někdo mohl obtěžovat, otravovat a ani aby měl možnost vědět, s kým mluví. Ve společnosti je pořád obrovské množství pochybných (a to i v Německu) tvorů, kteří mé osobní údaje rádi zneužijí. Vzít si na někoho např. půjčku není tak složité, pokud máme jeho údaje. Pokud tak komunikuji s "pochybnými" weby, využívám zásadně "pochybné" adresy. Už jenom kvůli spamu. Na "oficální" mail mi spam nepřišel minimálně 2 roky.

Doufat, že povinný mail a telefon na jméno bude k něčemu je neskutečně naivní. Podívejme se na daně a blbé Monako. Jsem si jistý, že na Seyšelech se nic takového dělat nebude a spamy budou chodit odtud, akorát budou moci svojí reklamu lépe zacílit, protože jim vyblejeme všechny své osobní údaje.

Jasně, určitě mi někdo napíše, že jsem paranoidní. Ne, že bych zprávám nějak moc věřil, ale takovýchle vychcanů tam je tolik...

Když jsme u toho tvého slavného východu - V Nizozemsku (to je západ jen pro upřesnění) nám na palubě výletní lodi před plavbou čtyřjazyčně sdělili, že jsou v lodi kamery a prostor je monitorován. Pak ještě ti, kterým by se to nelíbilo dostali možnost vystoupit. To jen tak k tomu, jaké jsou ty východní móresy na ochranu soukromí strašné... Tam nikomu nepřišlo divné, že bych chtěl chránit své soukromí.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality