Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Chceš být anonymní=jsi terorista

Já tedy nevím, jak často kradou telefon tobě, jistě, jednou, dvakrát se to může stát, jednou už jsem měl na mále i já. Ale od doby co mám mobil (cca 12 let) mi ho nikdo (úspěšně) neukradl. Číslo mám taky pořád stejné. To není "Jak u dementov", to máš asi kamarády dementy jenom. Moji si mění číslo max. jednou od doby co mají mobil. :)

Ale jo, znám takové "odborníky", můj strejda třeba není schopný pochopit, že už prostě nemám mail na seznamu, který jsem si založil ve druhé třídě. Vysvětlil jsem mu to až loni (čtvrťák střední!!). Neschopnost si ale zorganizovat kontakty nemá nic společného s číslem na jméno.

A co jsem psal o těch kódech u predplacenek? Já pokud mi jí ukradnou, tak mám-li papír, který jsem dostal s kartou, dostanu novou se stejným číslem i přetaženým kreditem. OPĚT anonymně.

A proč se domníváš, že zrovna ty seš ta většina?
Jde o to, že pomalu si společnost nechá líbit i to, co se jí nelíbí, je to jako s tou žábou, která se nechá uvařit. Kdybys jí hodil do horký vody tak se pokusí zmizet (dostane-li ještě možnost). Společnost není se vším co se tu děje spokojená. Nechápu, proč všechny pořád posíláš do lesa, zatím jsi nedal jediný rozumný důvod, proč číslo na jméno zavádět!

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality