Předmět Autor Datum
Já odpovím (trochu mimo) tímto dokumentem: http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/k do-za…
Flash_Gordon 11.07.2014 18:11
Flash_Gordon
Obavam se, ze zamenujes pricinu a nasledek. V Evrope by se elektronika - mobilni telefony daly taky…
RedMaX 11.07.2014 19:20
RedMaX
Číňani mají navíc dost podivné zvyky. Např. tento rituál zabití buvola (pozor, kruté). www.navratdor…
Niko Bellic 11.07.2014 19:47
Niko Bellic
Tak podobne zvyky maji i ve Spanelsku, do 21. stoleti to taky nepatri, Unie se se.e do vseho, ale ab…
RedMaX 11.07.2014 22:08
RedMaX
Takových magorů na Světě je... Viz třeba [1.], [2.] - je celkem obvyklé, že v takových případech se…
ms 12.07.2014 00:25
ms
nevzdělanost Prof. Dr. Dr. :)
MM.. 13.07.2014 10:56
MM..
Schopnost si pamatovat není záměnná se vzdělaností. Stejně tak počet akademických hodností obzvláště…
ms 13.07.2014 11:31
ms
Ono niekedy je dobre zamysliet sa nad tym co ten clovek chce povedat, hlavne ak ma tie tituly tak ho…
MM.. 14.07.2014 10:30
MM..
BTW. necital som ten jeho drist (ani ten clanok a ani tu knihu), ale apel na osobne vztahy a vyvazen… poslední
MM.. 14.07.2014 19:50
MM..
Tak Lahola je profláklý, ale Jaraye jsem neznal. Ježišmarjá to je vůl :-D
mia 13.07.2014 11:10
mia
- To na tom videu mají byt zrejmē Amišové Amišové - Dobty úmet jsou HOBO a dokonce jestē existují
CoCoChanel 12.07.2014 10:37
CoCoChanel
Jeden zo slabsich clankov MR, obcas akoby mu dochadzali temy. Preco sa venujeme nejakemu lokalnemu p…
fleg 13.07.2014 23:07
fleg

Obavam se, ze zamenujes pricinu a nasledek. V Evrope by se elektronika - mobilni telefony daly taky vyrabet, ale vyslo by to draz. Jelikoz v skoro celem svete plati trzni hospodarstvi, jedine ekonomicky spravne hledisko pro uvedomeleho obcana je koupit nejlevnejsi mobilni telefon se stejnou uzivatelskou hodnotou a to je snad vzdy nebo skoro vzdy ten vyrobeny v Cine. To ze si Cinani neumi zamest pred vlastnim prahem je jejich problem, jenze velmi pravdepodobne kdyby si zametli, tak by telefony vyrobili stejne draho jako Evropani, coz by nam, kteri bojujeme na pracovnim trhu znacne ulehcilo situaci. Takze vlastne jako Evropan vyhraji vzdycky, bud si jako zakaznik koupim levny cinsky mobil nebo jako zamestnanec ziskam dobre pracovni misto, kdyby se Cinani rozhodli, ze taky zacnou dodrzovat hygienicke predpisy jako my v EU. ;-)

---

Clanek na pctuningu me nezaujal, nejakej technicky nevzdelanej asi nemeckej obcan bojuje proti technice, kterou sam neumi pouzivat a pekne ho to stve. A co ma jako bejt?

Edit: A mimochodem, hezky video na politovani cinanku,ale my v CR jsme zrovna takovy idioti jako oni a neumime si zamest pred vlastnim prahem, protoze nektere provozy co funguji v CR, tak zkusit neco podobneho v Nemecku, tak by Nemci udelali s takovym podnikavcem kratky proces.

Schopnost si pamatovat není záměnná se vzdělaností. Stejně tak počet akademických hodností obzvláště z "měkkých" fakult nic nevypovídá o vzdělanosti. Podle diskuze exstudentů na webu FF UK mu to snad i "dali", aby se ho konečně zbavili.

<META NAME="Generator" CONTENT="Microsoft Word 97">

Také hezké.

Ono niekedy je dobre zamysliet sa nad tym co ten clovek chce povedat, hlavne ak ma tie tituly tak ho bezny clovek nie vzdy pochopi. Ja ked tu napisem odinstaluj antivir, tak milion beznych ludi si hned pomysli ze jaky som nevzdelany :-D Realita je ale inde. A bezny clovek sa nezamysli (nema cim)

BTW. necital som ten jeho drist (ani ten clanok a ani tu knihu), ale apel na osobne vztahy a vyvazenie zivota stroje/priroda povazujem v sucasnosti za celkom aktualny. Hlavne ak ten ony ma tie tituly z nejakej pssychologie apod (neviem a nezaujima ma to) tak asi vie o com hovori. Kazdy to aj pozna na sebe skus si par mesiacov len cumet do PC/mobilu a nikde nechodit a zacne ti z toho sibat :)

Jeden zo slabsich clankov MR, obcas akoby mu dochadzali temy. Preco sa venujeme nejakemu lokalnemu podivinovi, ktore pozna par ludi a komentuje ho? To nie je nejaka tema, co by mala zaujat kopec ludi. Podivinov mame plny net, je nad nase sily rozoberat kazdeho a je zbytocn e vobec rozoberat nejakeho z nich.
Rybka pise vacsinou velmi dobre a temy su tiez vhodne zvolene, jeho problem je, ze nie vzdy dokaze udrzat latku tak vysoko ako si sam urcil.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru