Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Klasická nabídka START ve Windows 9 je hotovou věcí - MS ukazuje novou podobu

Nevěřím, že by něco takového udělali. Osmičky se taky snažili všem vecpat a neudělali ze sedmiček zadarmo upgrade nebo něco podobného. Zase to nacpou všude a pak bych viděl, že odepíšou Vistu... :-D Alespoň mediálně.

Jinak metro samotné mi tolik nevadilo, dokonce mi to přišlo i šikovné. Problém byl v tom, že tam chyběl normální start (Nejvíc mě dostává, jak jsou někteří schopní tvrdit, že v 8.1 byl... To na to nikdy nezkoušeli kliknout že to nedělá start?) a ten systém byl tak nějak nedodělaný a vyloženě pro idioty. Což primárně pro idioty jsou všechny Windows, ale sedmičky se daly nastavit "normálně". Pak mi na osmičkách ještě trošku vadilo, jak mi furt cpou nějaké jejich MS účty apod. Nemám na ně náladu. Taky že nejsou schopní mi popsat chybu. Měl jsem anglickou verzi a kdykoli se něco nepovedlo, vyskočila hláška "Something happend :-( " a jako jak to vyřešit si mám asi vycucat z prstu... A podpora jak HW tak SW byla neskutečně tragická. Nikdy se mi na mém železe nepodařilo osmičky rozchodit na 100%, buď nefungovaly některé hry, nebo mi to zamrzalo nebo prostě něco vždycky... Doufám, že i tyhle věci ve W9 napraví, vadí mi to víc než metro.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality