Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Klasická nabídka START ve Windows 9 je hotovou věcí - MS ukazuje novou podobu

Windows jako systém je prasárna. Pořádně to nefunguje, zavirovat to je otázka pár minut a stabilita taky žádná valná.
Ano. Je to tak už od Win95. To už je 19 let.
Lidi měli 19 let na to, aby si uvědomili, že to je zbytečnost a Windows nepotřebují. Ti, kteří to myslí vážně můžou přejít na OS X, ti, kteří to mají na maily mohou používat Linux. OS/2 taky nepřežilo a to podle mě bylo lepší, než Windows.

MS tedy své systémy prasí už 19 let. Není to už dost dlouhá doba na to, aby si to lidi uvědomili? Myslíš, že po takové době najednou někoho osvítí duch svatý a zjistí, že Win vlastně nepotřebuje? Příležitostí bylo víc než dost.

Ty zapomínáš, že velká část populace jsou pořád BFU a děsné ovce. Část z nich (především starší) vůbec netuší, že existuje něco jiného, než Windows. Je jim to jedno, počítač kupují jednou za 10 let když přestane být podpora jejich staré verze. Mladší třeba o OS X vědí, ale polovina na to prostě nemá peníze, další část to hejtuje, protože někde něco četli a poslední část to má samozřejmě na paření a těm je nějaký OS X šumák. O Linuxu drtivá většina populace slyšela "Jo, něco takového je", nikdy to nezkusili a proč by to taky dělali. Windows mají v práci, tak proč by doma něco vymýšleli... :)

Z tohohle se poleze pryč strašně špatně a Windows rozhodně mrtvá platforma není. Vždyť se podívej, vydali osmičky a lidi ne že by přešli na linux/os x. Kupují místo toho sedmičky. No a pár oveček samozřejmě má osmičky, protože na tom jdou líp hry a žere to míň RAM a ještě určitě něco, co si vymyslel přiblblý kamarád. :)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality